EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XVII.kerület

Soroksáron kezdenek Patrikék

Visszatért a Puskás Akadémia csapatához a tavaszt a Videotonban töltő Tischler Patrik. A csatár ezzel a 2016/2017-es szezont a másodosztályban tölti, hacsak az augusztus végéig tartó átigazolási időszakban nem pártol át máshová. A felcsútiak szombaton (július 30.) a fővárosban, Soroksáron kezdik az idényt.

Patrik gyerekként a Szabadság Sugárúti Általános Iskolába járt, és tehetsége már a testnevelésórákon is kitűnt. Nosztalgikusan gondol vissza a Rákos menti időkre.

− Bevallom, sok borsot törtem a tanárok orra alá, nem én voltam a legjobb gyerek, bár a volt tanítóim azt mondják, inkább csak eleven voltam − mesélte lapunknak a támadó. – Jobbára már csak átutazóként járok mostanában a kerületben, ugyanis szüleim Maglódon laknak, de úgy ismerem a környéket, mint a tenyeremet.

Debrecen, 2012. november 17. Tischler Patrik, az MTK játékosa örül csapata második góljának a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott DVSC-TEVA – MTK Budapest mérkőzésen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. november 17-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Tischler az MTK csapatában mutatkozott be az élvonalban
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.