2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb XVII.kerület

Soroksáron kezdenek Patrikék

Visszatért a Puskás Akadémia csapatához a tavaszt a Videotonban töltő Tischler Patrik. A csatár ezzel a 2016/2017-es szezont a másodosztályban tölti, hacsak az augusztus végéig tartó átigazolási időszakban nem pártol át máshová. A felcsútiak szombaton (július 30.) a fővárosban, Soroksáron kezdik az idényt.

Patrik gyerekként a Szabadság Sugárúti Általános Iskolába járt, és tehetsége már a testnevelésórákon is kitűnt. Nosztalgikusan gondol vissza a Rákos menti időkre.


− Bevallom, sok borsot törtem a tanárok orra alá, nem én voltam a legjobb gyerek, bár a volt tanítóim azt mondják, inkább csak eleven voltam − mesélte lapunknak a támadó. – Jobbára már csak átutazóként járok mostanában a kerületben, ugyanis szüleim Maglódon laknak, de úgy ismerem a környéket, mint a tenyeremet.

Debrecen, 2012. november 17. Tischler Patrik, az MTK játékosa örül csapata második góljának a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott DVSC-TEVA – MTK Budapest mérkőzésen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. november 17-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Tischler az MTK csapatában mutatkozott be az élvonalban
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.