EUR: 307,75 Ft
CHF: 281,58 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb

Szereted a Pónikat?

Kerekes Péter nem mással, mint Stohl Lucával vezette tegnap az Én vagyok itt műsorát. Luca remegő kezekkel, izgatottan kezdte műsorvezetői karrierjét, de az izgalmakat a műsor alatt teljesen levetkőzte. Az adás végére profi partnerként egészítették ki egymást Kerekes Petivel. #Mini épületek. A műsor a nőies és férfias foglalkozásokat igyekezett felkutatni 2016-ban. #Póni. „Manapság már nincs olyan , hogy női vagy, férfi munkák”- mondta el véleményét  Forró Bence – és ezzel egyet is értünk – , aki az Akváriumnál kihelyezett stúdióból jelentkezett be élőben többször is a műsoridő alatt. #Mini hangszerek. Az este vendége volt Takács Eszter és Petruska András az A38 Hajó aznapi fellépői, akik exkluzív interjúval kedveskedtek a Petőfi Tv nézőinek. #Póni.

Apró és rendkívül cuki dolgok várnak ma este az Én vagyok itt műsorában. Ha unod a meleget, hűsölj otthon a Petőfi Tv házhoz viszi a #cukiságot!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.