EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb

Szereted a Pónikat?

Kerekes Péter nem mással, mint Stohl Lucával vezette tegnap az Én vagyok itt műsorát. Luca remegő kezekkel, izgatottan kezdte műsorvezetői karrierjét, de az izgalmakat a műsor alatt teljesen levetkőzte. Az adás végére profi partnerként egészítették ki egymást Kerekes Petivel. #Mini épületek. A műsor a nőies és férfias foglalkozásokat igyekezett felkutatni 2016-ban. #Póni. „Manapság már nincs olyan , hogy női vagy, férfi munkák”- mondta el véleményét  Forró Bence – és ezzel egyet is értünk – , aki az Akváriumnál kihelyezett stúdióból jelentkezett be élőben többször is a műsoridő alatt. #Mini hangszerek. Az este vendége volt Takács Eszter és Petruska András az A38 Hajó aznapi fellépői, akik exkluzív interjúval kedveskedtek a Petőfi Tv nézőinek. #Póni.

Apró és rendkívül cuki dolgok várnak ma este az Én vagyok itt műsorában. Ha unod a meleget, hűsölj otthon a Petőfi Tv házhoz viszi a #cukiságot!


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.