2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Szexkapcsolatukról vallott Mila Kunis

Mila Kunis színésznő második babáját várja Ashton Kutchertől, de a nagy szerelem előtt éppen úgy indult a kapcsolatuk, mint Kunis Barátság extrákkal című filmjében.  Komolyan oda kellett volna figyelnünk Ashtonnal azokra a filmekre, amelyekben szerepeltünk. Korábban ő is volt már hasonló moziban, amiben nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember előre eltervezi. Éppúgy, mint a Barátság extrákkal című filmben, a kapcsolatunk elején, mi is kezet ráztunk, hogy ez csak móka, ne vegyen senki semmit komolyan. Sőt, még arra is rá akart venni, hogy hármasban csináljuk egy másik lánnyal  mesélte nevetve a színésznő, aki évekkel később egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget Kutchernek, és hamarosan megszületik második babájuk is.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.