2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Szexkapcsolatukról vallott Mila Kunis

Mila Kunis színésznő második babáját várja Ashton Kutchertől, de a nagy szerelem előtt éppen úgy indult a kapcsolatuk, mint Kunis Barátság extrákkal című filmjében.  Komolyan oda kellett volna figyelnünk Ashtonnal azokra a filmekre, amelyekben szerepeltünk. Korábban ő is volt már hasonló moziban, amiben nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember előre eltervezi. Éppúgy, mint a Barátság extrákkal című filmben, a kapcsolatunk elején, mi is kezet ráztunk, hogy ez csak móka, ne vegyen senki semmit komolyan. Sőt, még arra is rá akart venni, hogy hármasban csináljuk egy másik lánnyal  mesélte nevetve a színésznő, aki évekkel később egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget Kutchernek, és hamarosan megszületik második babájuk is.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.