EUR: 308,58 Ft
CHF: 288,13 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Szexkapcsolatukról vallott Mila Kunis

Mila Kunis színésznő második babáját várja Ashton Kutchertől, de a nagy szerelem előtt éppen úgy indult a kapcsolatuk, mint Kunis Barátság extrákkal című filmjében.  Komolyan oda kellett volna figyelnünk Ashtonnal azokra a filmekre, amelyekben szerepeltünk. Korábban ő is volt már hasonló moziban, amiben nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember előre eltervezi. Éppúgy, mint a Barátság extrákkal című filmben, a kapcsolatunk elején, mi is kezet ráztunk, hogy ez csak móka, ne vegyen senki semmit komolyan. Sőt, még arra is rá akart venni, hogy hármasban csináljuk egy másik lánnyal  mesélte nevetve a színésznő, aki évekkel később egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget Kutchernek, és hamarosan megszületik második babájuk is.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.