EUR: 311,24 Ft
CHF: 271,04 Ft
2017. szeptember 26., kedd
Jusztina

Extra

Szexkapcsolatukról vallott Mila Kunis

Mila Kunis színésznő második babáját várja Ashton Kutchertől, de a nagy szerelem előtt éppen úgy indult a kapcsolatuk, mint Kunis Barátság extrákkal című filmjében.  Komolyan oda kellett volna figyelnünk Ashtonnal azokra a filmekre, amelyekben szerepeltünk. Korábban ő is volt már hasonló moziban, amiben nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember előre eltervezi. Éppúgy, mint a Barátság extrákkal című filmben, a kapcsolatunk elején, mi is kezet ráztunk, hogy ez csak móka, ne vegyen senki semmit komolyan. Sőt, még arra is rá akart venni, hogy hármasban csináljuk egy másik lánnyal  mesélte nevetve a színésznő, aki évekkel később egy titkos esküvőn fogadott örök hűséget Kutchernek, és hamarosan megszületik második babájuk is.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

  • Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibor: Nem szexelek kiskorúakkal

    Pintér Tibort megviselték az utóbbi hetek cikkei, melyek szerint kiskorú lányokkal és tinédzserekkel randevúzik. A színész nem tagadta, hogy van olyan tizennyolc éven aluli rajongója, aki tett már félreérthetetlen ajánlatot neki, de ő teljességgel elzárkózott a légyottól.

  • Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

    Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.