EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Sport

Szöszi cicafiú lett Messi

Lionel Messit a szakma és a rajongók hiába könyvelték el a labdarúgás jófiújának, és hiába állították előszeretettel ellenpéldaként a hiú Cristiano Ronaldóval szemben, szép lassan bebizonyítja, hogy hamis volt az a kép, amit kialakítottak róla.

Kezdődött azzal, hogy két évvel ezelőtt elkezdte magát tetováltatni, amit azóta sem hagyott abba. Már a karján és lábán is vannak motívumok, amivel persze nincs semmi baj, csak éppen ekkor kezdett töredezni az a bizonyos iskolásfiú-imázsa. Az elhúzódó, majd felfüggesztett börtönnel véget érő adócsalási ügye is azt igazolta, hogy messze nem olyan rendes ember, mint hittük.


Most azonban Messi még egy lapáttal rátett, ugyanis szőkére festette haját, így már tényleg úgy néz ki, mint egy a meleg popsztár, s nem mint egy jófiúnak beállított futballista.

Ettől persze még zseniális játékos, a külsejével azt tesz, amit akar, ha attól jobban érzi magát. Vele kapcsolatban csupán a hamis kép az érdekes, amit éveken át ápolt róla a sajtó, a klubja, a Barcelona, no és persze önmaga.

36923EDC00000578-3706643-image-a-21_1469436732867CoINCE9UkAA-mVx

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.

 • Courtois beperelte Wilmotsot

  Courtois beperelte Wilmotsot

  Pert indított a belga labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, Marc Wilmots ellen a csapat kapusa, Thibaut Courtois és édesapja, Thierry.

 • Megénekelték Görbicz Anitát

  Megénekelték Görbicz Anitát

  Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette.