EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 22., vasárnap
Előd

Sport

Szöszi cicafiú lett Messi

Lionel Messit a szakma és a rajongók hiába könyvelték el a labdarúgás jófiújának, és hiába állították előszeretettel ellenpéldaként a hiú Cristiano Ronaldóval szemben, szép lassan bebizonyítja, hogy hamis volt az a kép, amit kialakítottak róla.

Kezdődött azzal, hogy két évvel ezelőtt elkezdte magát tetováltatni, amit azóta sem hagyott abba. Már a karján és lábán is vannak motívumok, amivel persze nincs semmi baj, csak éppen ekkor kezdett töredezni az a bizonyos iskolásfiú-imázsa. Az elhúzódó, majd felfüggesztett börtönnel véget érő adócsalási ügye is azt igazolta, hogy messze nem olyan rendes ember, mint hittük.

Most azonban Messi még egy lapáttal rátett, ugyanis szőkére festette haját, így már tényleg úgy néz ki, mint egy a meleg popsztár, s nem mint egy jófiúnak beállított futballista.

Ettől persze még zseniális játékos, a külsejével azt tesz, amit akar, ha attól jobban érzi magát. Vele kapcsolatban csupán a hamis kép az érdekes, amit éveken át ápolt róla a sajtó, a klubja, a Barcelona, no és persze önmaga.

36923EDC00000578-3706643-image-a-21_1469436732867CoINCE9UkAA-mVx

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.