EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

Sztrájkolnak a chilei labdarúgók, csúszik a bajnokság

Sztrájkot hirdettek a chilei labdarúgók, emiatt csúszik a hétvégére kiírt bajnoki szezonrajt.

A Chilei Hivatásos Labdarúgók Uniója, a Sifup hétfői tájékoztatása szerint az őket érintő kedvezőtlen döntések következtében akár 120 játékos is elveszítheti munkáját az első és másodosztályban. A futballszövetség döntése értelmében a 2016/17-es idény végén egy-egy csapat cserélődik ki a két felső liga mezőnyében, ugyanakkor nem lesz mozgás a második és a harmadik vonalban szereplő együttesek között. A Sifup szerint ez a döntés csökkenti a klubsorozatok versenyképességét, és azok az egyesületek, amelyek nem érzik magukat “fenyegetettnek”, drasztikusan csökkenthetik a csapatra fordítandó költségeket.

A Sifup néhány klubnál kifizetetlen bérekről is beszámolt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.