EUR: 308,39 Ft
CHF: 282,36 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XXIII.kerület

Szűk egy hét HÉV nélkül

Pótlóbuszok közlekednek Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós, Gyártelep között a H6-os HÉV helyett július 19-től július 24-ig a felsővezeték-hálózat és a pálya karbantartása miatt.

A munkák ideje alatt a járatok megosztva a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, valamint Szigetszentmiklós és Tököl/Ráckeve között közlekednek. A Hősök tere és a Gyártelep között pótlóbuszok viszik az utasokat. A BKK tájékoztatása szerint a HÉV-bérleteket a 38-as, a 238-as és a 278-as autóbuszon is elfogadják Csepel és Szigetszentmiklós között. A pótlóbuszokon kerékpár is szállítható.

Tököli hév (Fotó: Máté Krisztián)

Pótlóbusz jár a felújítás alatt (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.