EUR: 308,82 Ft
CHF: 285,32 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb XXIII.kerület

Szűk egy hét HÉV nélkül

Pótlóbuszok közlekednek Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós, Gyártelep között a H6-os HÉV helyett július 19-től július 24-ig a felsővezeték-hálózat és a pálya karbantartása miatt.

A munkák ideje alatt a járatok megosztva a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, valamint Szigetszentmiklós és Tököl/Ráckeve között közlekednek. A Hősök tere és a Gyártelep között pótlóbuszok viszik az utasokat. A BKK tájékoztatása szerint a HÉV-bérleteket a 38-as, a 238-as és a 278-as autóbuszon is elfogadják Csepel és Szigetszentmiklós között. A pótlóbuszokon kerékpár is szállítható.

Tököli hév (Fotó: Máté Krisztián)

Pótlóbusz jár a felújítás alatt (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.