EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XXIII.kerület

Szűk egy hét HÉV nélkül

Pótlóbuszok közlekednek Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós, Gyártelep között a H6-os HÉV helyett július 19-től július 24-ig a felsővezeték-hálózat és a pálya karbantartása miatt.

A munkák ideje alatt a járatok megosztva a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, valamint Szigetszentmiklós és Tököl/Ráckeve között közlekednek. A Hősök tere és a Gyártelep között pótlóbuszok viszik az utasokat. A BKK tájékoztatása szerint a HÉV-bérleteket a 38-as, a 238-as és a 278-as autóbuszon is elfogadják Csepel és Szigetszentmiklós között. A pótlóbuszokon kerékpár is szállítható.

Tököli hév (Fotó: Máté Krisztián)

Pótlóbusz jár a felújítás alatt (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.