EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,30 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb I.kerület II.kerület XI.kerület XII.kerület

Szükség van: nyilvános WC kell

Egy magát „budai polgárnak” nevező olvasónk kérésére megnéztük, mi szúrja a szemét az erre járóknak a felújított Széll Kálmán téren. Olvasónk többek között azt nehezményezi, miért dobják el a csikkeket még mindig, ha van hová rakni azokat.

Zavarja a „trágyaszag”, amit talán az okoz, hogy bár van teljesen új nyilvános WC, de nem használható. A kerékpáros sávban áll a víz, mert a fal nem zár jól, és a gyönyörű esti kivilágításból már jó pár led izzó kiégett, amelyeket nem cserélnek ki.

Széll Kálmán tér, égősorok, nyilvános WC, bicikli út (Fotó: Máté Krisztián)

Ottjártunkkor még tovább kellett sétálni a kész WC előtt szükség esetén (Fotó: Máté Krisztián)

Ott jártunkkor ugyanezeket tapasztaltuk, a WC és a kerékpársáv ügyében meg is kérdeztük a BKK sajtóosztályát, hogy mit remélhetünk. Addig is, amíg a válasz megérkezik, bízunk benne, hogy ezeket az apróbb hiányosságokat sikerül mielőbb pótolni, és az itt élők vagy a téren át közlekedők zavartalanul használhatják és élvezhetik a megújult budai közlekedési csomópontot.

Széll Kálmán tér, égősorok, nyilvános WC, bicikli út (Fotó: Máté Krisztián)

A téren gyakran tócsán át vezet a kerékpársáv, mert a fal mellett átszivárog a víz (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.