2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb I.kerület II.kerület XI.kerület XII.kerület

Szükség van: nyilvános WC kell

Egy magát „budai polgárnak” nevező olvasónk kérésére megnéztük, mi szúrja a szemét az erre járóknak a felújított Széll Kálmán téren. Olvasónk többek között azt nehezményezi, miért dobják el a csikkeket még mindig, ha van hová rakni azokat.

Zavarja a „trágyaszag”, amit talán az okoz, hogy bár van teljesen új nyilvános WC, de nem használható. A kerékpáros sávban áll a víz, mert a fal nem zár jól, és a gyönyörű esti kivilágításból már jó pár led izzó kiégett, amelyeket nem cserélnek ki.


Széll Kálmán tér, égősorok, nyilvános WC, bicikli út (Fotó: Máté Krisztián)

Ottjártunkkor még tovább kellett sétálni a kész WC előtt szükség esetén (Fotó: Máté Krisztián)

Ott jártunkkor ugyanezeket tapasztaltuk, a WC és a kerékpársáv ügyében meg is kérdeztük a BKK sajtóosztályát, hogy mit remélhetünk. Addig is, amíg a válasz megérkezik, bízunk benne, hogy ezeket az apróbb hiányosságokat sikerül mielőbb pótolni, és az itt élők vagy a téren át közlekedők zavartalanul használhatják és élvezhetik a megújult budai közlekedési csomópontot.

Széll Kálmán tér, égősorok, nyilvános WC, bicikli út (Fotó: Máté Krisztián)

A téren gyakran tócsán át vezet a kerékpársáv, mert a fal mellett átszivárog a víz (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.