2018. április 26., csütörtök
Ervin

Külföld

Szükségállapot Törökországban

Két nappal a katonai puccs leverése után, hétfőn délután szükségállapotot jelentettek be Törökországban – írja az Anadolu Hírügynökség.

A lap azt írja, a török rendőrség megerősítette jelenlétét Isztambulban. A hatóság közleményben tudatta, hogy lelő minden légi járművet, amely engedély nélkül tartózkodik Törökország légterében.

A forgalmasabb helyeken felvonultatták a páncélozott járműveket is.

Pár órával korábban fejbe lőtték Isztambul egyik gazdag kerületének alpolgármesterét, de több információt nem közölt a rendőrség a gyilkossággal kapcsolatban.

Egy hétfőn kiadott török kormányrendeletből kiderül Binali Yildirim török miniszterelnök határozatlan időre felfüggesztette több mint hárommillió török közalkalmazott éves szabadságát.

Az intézkedés értelmében a szabadságukat töltő tisztségviselőknek a lehető leghamarabb vissza kell térniük munkahelyükre.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Orgia közben csapott le a rendőrség

    Orgia közben csapott le a rendőrség

    Thaiföldön virágzik a szexturizmus. Nincs olyan perverz kívánság, amit az erre kihegyezett üzletág ne tudna kielégíteni. A napokban azonban a Ban Tulip Hotelben Dél-Pattayán több, mint 20 embert állítottak elő, amikor egy kemény orgiát szakítottak félbe az egyenruhások.

  • A nap képe: Világjáró vizsla

    A nap képe: Világjáró vizsla

    Bemutatjuk Whiskyt, a négyéves vadászebet, aki gazdájával már szinte az egész világ összes mesebeli táját bejárta. Gazdája, Adele imádja a természetet, így nem csoda, hogy hűséges társával, a magyar vizslával egyre több lélegzetelállító helyre igyekeznek eljutni.