EUR: 308,38 Ft
CHF: 282,46 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb IX.kerület

Telefonáljon, ha fecskendőt talál!

A Ferencvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum felhívásban figyelmezteti a kerületieket, hogy amennyiben használt injekciós tűt találnak, ne nyúljanak hozzá, mert az HIV- és hepatitisfertőzést okozhat. Az önkormányzat oldalán arról is lehet tájékozódni, hogy a kerületben hol működik az a speciális szolgálat, amely a lehető legrövidebb idő alatt begyűjti a szétszórt, kétes eredetű fecskendőket és tűket. A szervezetet a ferencvárosi közterület-felügyelet zöldszámán, a 06-80-399-9999-es számon lehet elérni.

Syringe on a forest ground, Russia, Image: 146804144, License: Rights-managed, Restrictions: MR_No, PR_No, Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Ne nyúljon hozzá! (Profimedia)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.