EUR: 313,13 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb IX.kerület

Telefonáljon, ha fecskendőt talál!

A Ferencvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum felhívásban figyelmezteti a kerületieket, hogy amennyiben használt injekciós tűt találnak, ne nyúljanak hozzá, mert az HIV- és hepatitisfertőzést okozhat. Az önkormányzat oldalán arról is lehet tájékozódni, hogy a kerületben hol működik az a speciális szolgálat, amely a lehető legrövidebb idő alatt begyűjti a szétszórt, kétes eredetű fecskendőket és tűket. A szervezetet a ferencvárosi közterület-felügyelet zöldszámán, a 06-80-399-9999-es számon lehet elérni.

Syringe on a forest ground, Russia, Image: 146804144, License: Rights-managed, Restrictions: MR_No, PR_No, Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Ne nyúljon hozzá! (Profimedia)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Programok a Föld napján

  Programok a Föld napján

  A világ nagy részén 1970 óta, hazánkban 27 éve ünnepeljük április 22-én a Föld napját, aminek az a célja, hogy felhívja a figyelmet bolygónk természeti értékeire és azok védelmének fontosságára.

 • Ünnepeljünk együtt anyák napján!

  Ünnepeljünk együtt anyák napján!

  Közös anyák napi ünneplésre hívják a családokat május 5-én, szombaton a MOM Kulturális Központba. A Családok éve 2018 a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a Ringató program támogatásával megvalósuló ingyenes családi rendezvényén koncertek, gyermek- és családi programok, valamint számos meglepetés várja az édesanyákat és gyermekeiket.

 • Bringázzanak biztonságosan gyermekeink!

  Bringázzanak biztonságosan gyermekeink!

  Az önkormányzat támogatásával a XVII. Kerületi Rendőrkapitányság első alkalommal rendezte meg a rákosmenti iskolák kerékpárosversenyét múlt szerdán a Jókai Mór Református Általános Iskolában.