EUR: 308,32 Ft
CHF: 267,28 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Egyéb IX.kerület

Telefonáljon, ha fecskendőt talál!

A Ferencvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum felhívásban figyelmezteti a kerületieket, hogy amennyiben használt injekciós tűt találnak, ne nyúljanak hozzá, mert az HIV- és hepatitisfertőzést okozhat. Az önkormányzat oldalán arról is lehet tájékozódni, hogy a kerületben hol működik az a speciális szolgálat, amely a lehető legrövidebb idő alatt begyűjti a szétszórt, kétes eredetű fecskendőket és tűket. A szervezetet a ferencvárosi közterület-felügyelet zöldszámán, a 06-80-399-9999-es számon lehet elérni.

Syringe on a forest ground, Russia, Image: 146804144, License: Rights-managed, Restrictions: MR_No, PR_No, Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Ne nyúljon hozzá! (Profimedia)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Ötszáz gyerek, ötszáz méter

  Városunk is csatlakozott azon kezdeményezéshez, amely a reformáció 500. évfordulója alkalmából októberben a Kárpát-medencei településekre futva viszi el Luther Márton 95 tételét.

 • A magyar Chagall

  A magyar Chagall

  Kádár Béla, a magyar Chagall kiállítása nyílt meg Kőhíd címmel vasárnap Székesfehérváron a Deák Gyűjteményben, a Városi Képtárban.

 • Divat a múzeumban

  Divat a múzeumban

  Az Iparművészeti Múzeumban rendeztek október 15-én divatbemutatót, azonban ez korántsem jelentette azt, hogy a divat muzeális darabjai vonultak volna fel a nézők előtt.