2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Tíz évet kapott a kislányokat molesztáló főrendőr

Szinte példátlan, hogy szabadlábon védekezhet az a bonyhádi főrendőr, akit fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények miatt kedden első fokon tíz év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság.

Hazatérhet a Tolna megyei Váraljára K. József rendőr alezredes, egykori bűnmegelőzési főelőadó, aki nyaranta drogprevenciós táborokat tartott a faluszéli táborban, ahol az évek során hat kislány ellen is szexuális bűncselekményt követett el.


váralja3

– Hajnal volt, öt rendőr a menyasszonya ágyából verte föl Józsit és verte bilincsbe – mesélik Váralján a szomszédok. – Azt hazudta a táborozó kislányoknak, látja az elhunyt lelkeket, beszélget a szellemekkel. Ez nem bűn, de az megbocsáthatatlan, hogy több kislánnyal össze is bújt, a legfiatalabb tizenhárom éves volt.

Az 52 éves, kétgyermekes rendőr 20 éves menyasszonya, Nóri maga is az áldozatok közé tartozott, a bíróságon ő volt a koronatanú. A most orvosi egyetemre járó diáklány végig kiállt 32 évvel idősebb vőlegénye mellett, de amikor az ügyész elé tette a férfi kislányokkal folytatott, lehallgatott telefonbeszélgetéseinek jegyzőkönyvét, Nóri haragra gerjedt és vallomást tett.


– Tizenhat éves voltam, amikor a táborban Józsi először le akart feküdni velem – mesélte Nóri. Egy év múlva ugyanabban a táborban újra ágyba akart cipelni. Naiv kislányként azt hittem, szerelmes vagyok belé, de becsapott. Kiderült, végig hazudott nekem, másokat is zaklatott, lefeküdt egy nálam fiatalabb lánnyal. Visszaadtam a szüleinek a jegygyűrűt, már nem érdekel a sorsa.

váralja2

 

Kedvezménnyel szabadulhat

A bírósági indoklás szerint a volt rendőrt a jogerős ítéletig azért helyezték szabadlábra, mert eddig 31 hónapot ült előzetes letartóztatásban, a büntetése kétharmadának letöltése után pedig amúgy is kedvezménnyel szabadulhat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.