EUR: 309,06 Ft
CHF: 288,32 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Extra

Tíz évet kapott a kislányokat molesztáló főrendőr

Szinte példátlan, hogy szabadlábon védekezhet az a bonyhádi főrendőr, akit fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények miatt kedden első fokon tíz év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság.

Hazatérhet a Tolna megyei Váraljára K. József rendőr alezredes, egykori bűnmegelőzési főelőadó, aki nyaranta drogprevenciós táborokat tartott a faluszéli táborban, ahol az évek során hat kislány ellen is szexuális bűncselekményt követett el.

váralja3

– Hajnal volt, öt rendőr a menyasszonya ágyából verte föl Józsit és verte bilincsbe – mesélik Váralján a szomszédok. – Azt hazudta a táborozó kislányoknak, látja az elhunyt lelkeket, beszélget a szellemekkel. Ez nem bűn, de az megbocsáthatatlan, hogy több kislánnyal össze is bújt, a legfiatalabb tizenhárom éves volt.

Az 52 éves, kétgyermekes rendőr 20 éves menyasszonya, Nóri maga is az áldozatok közé tartozott, a bíróságon ő volt a koronatanú. A most orvosi egyetemre járó diáklány végig kiállt 32 évvel idősebb vőlegénye mellett, de amikor az ügyész elé tette a férfi kislányokkal folytatott, lehallgatott telefonbeszélgetéseinek jegyzőkönyvét, Nóri haragra gerjedt és vallomást tett.

– Tizenhat éves voltam, amikor a táborban Józsi először le akart feküdni velem – mesélte Nóri. Egy év múlva ugyanabban a táborban újra ágyba akart cipelni. Naiv kislányként azt hittem, szerelmes vagyok belé, de becsapott. Kiderült, végig hazudott nekem, másokat is zaklatott, lefeküdt egy nálam fiatalabb lánnyal. Visszaadtam a szüleinek a jegygyűrűt, már nem érdekel a sorsa.

váralja2

 

Kedvezménnyel szabadulhat

A bírósági indoklás szerint a volt rendőrt a jogerős ítéletig azért helyezték szabadlábra, mert eddig 31 hónapot ült előzetes letartóztatásban, a büntetése kétharmadának letöltése után pedig amúgy is kedvezménnyel szabadulhat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

  Fellángoló szerelemről ugyan szó sincs Angelina Jolie és Brad Pitt között, de szemtanúk arról számoltak be, hogy a válási hercehurca kezdete óta sosem beszélgettek még ilyen kedélyesen egymással.

 • Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Klapka György fia semmit sem örököl apja után

  Áll a bál a tavaly karácsonykor elhunyt vállalkozó végrendelete körül. A Story megtudta, hogy az Aranyember kitagadta hagyatékából Koltai Maritól született legidősebb fiát, a ma már 53 éves Györgyöt, mondván: felnevelte, de nem ő a vér szerinti apja.

 • Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Nagyobb büntetést kérnének Demcsák rajongói volt férjére

  Közel öt éve húzódott a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és volt férje, K. József bántalmazási ügye, a hét elején azonban a bíróság döntött: testi sértés és rongálás miatt másodfokon elítélte és pénzbírságra kötelezte az agresszív férjet.