EUR: 308,39 Ft
CHF: 282,36 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Belföld

Torlódás! Brutális dugó az m1-esen!

Kilométereken át torlódnak a teherautók az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt, a várakozási idő mintegy hat óra – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tóth Gabriella elmondta, hogy a teherautók hajnal óta torlódnak a sztrádán a magyar-osztrák határnál, a személyautók haladása lassú, de folyamatos.
Hozzátette: arra kérik az autók vezetőit, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez lehetőség szerint válasszák a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat, és indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időről.

Az Útinform tájékoztatása szerint a kamionok a külső sávon várakoznak, de számos szerelvény áthajt a belső sávba, így a személygépjármű forgalmat is jelentősen lassítja.

Az 1-es főút mosonmagyaróvári átkelési szakaszán, és a 86-os főúton az M1-es autópályától a városközpontig is nagyon lassú a forgalom, illetve a közúti határátkelő előtt is torlódnak a járművek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Milliókért tanul a momentumos Oxfordban

    Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

  • Magyar diákokra támadtak migránsok

    Magyar diákokra támadtak migránsok

    Helyén volt a kecskeméti tanár esze és szíve, ezért nem történt tragédia, amikor a francia határ előtt a kövekkel felfegyverkezett migránsok rátámadtak a diákokat szállító mikrobuszra.