EUR: 305,50 Ft
CHF: 273,74 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Belföld

Torlódás! Brutális dugó az m1-esen!

Kilométereken át torlódnak a teherautók az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt, a várakozási idő mintegy hat óra – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tóth Gabriella elmondta, hogy a teherautók hajnal óta torlódnak a sztrádán a magyar-osztrák határnál, a személyautók haladása lassú, de folyamatos.
Hozzátette: arra kérik az autók vezetőit, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez lehetőség szerint válasszák a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat, és indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időről.

Az Útinform tájékoztatása szerint a kamionok a külső sávon várakoznak, de számos szerelvény áthajt a belső sávba, így a személygépjármű forgalmat is jelentősen lassítja.

Az 1-es főút mosonmagyaróvári átkelési szakaszán, és a 86-os főúton az M1-es autópályától a városközpontig is nagyon lassú a forgalom, illetve a közúti határátkelő előtt is torlódnak a járművek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A gyermekszegénység visszaszorítása, megelőzése a cél

    A gyermekszegénység visszaszorítása, megelőzése a cél

    A gyermekszegénység visszaszorítására, megelőzésére és a szegény családban élő gyermekek, a tartós rászorultságban élők számának csökkentésére fókuszál az integrált térségi gyermekprogramokat támogató pályázat – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Encsen, sajtótájékoztatón.