2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Továbbra is az új zenék a Petőfin

Folytatódik a Petőfi Zenei Díj gálája után is a magyar tehetségek bemutatása a Petőfi Rádión. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, miután mindennap más és más zenész vezette reggelente a Talpra magyart. Ébresztette a hallgatókat Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Poolek is. A rendhagyó műsorvezetés a jövő héten folytatódik, de addig sem marad friss zene nélkül a Petőfi Rádió közönsége.

Ezen a héten először lesz hallható rádióban a Punnany Massif és Supernem új, Partizán című szerzeménye, és a Mary Popkids Wildcard című dala is a Petőfiben szól először. Június második hetében a rádióban debütál dalaival a Mystery Gang, a ManGoRise, Singh Viki a Nem elég című zenéjével, a Tweed, a Londonból Budapestre költözött Revo Project, a Folkfonics, a Luxembour Project, Lombos El Marci és Juhász Attila, a Kávészünet. Vendégü lesz még Lajtai Kati a Budapest Voices tagja, Péter Szabó Szilvia, Szalóki Ági, a Paddy and the Rats, azaz Oravecz Kristóf és Babicsek Bernát valamint Szabó Zé is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).

  • Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

    Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt.