EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,14 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Extra

Továbbra is az új zenék a Petőfin

Folytatódik a Petőfi Zenei Díj gálája után is a magyar tehetségek bemutatása a Petőfi Rádión. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, miután mindennap más és más zenész vezette reggelente a Talpra magyart. Ébresztette a hallgatókat Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Poolek is. A rendhagyó műsorvezetés a jövő héten folytatódik, de addig sem marad friss zene nélkül a Petőfi Rádió közönsége.

Ezen a héten először lesz hallható rádióban a Punnany Massif és Supernem új, Partizán című szerzeménye, és a Mary Popkids Wildcard című dala is a Petőfiben szól először. Június második hetében a rádióban debütál dalaival a Mystery Gang, a ManGoRise, Singh Viki a Nem elég című zenéjével, a Tweed, a Londonból Budapestre költözött Revo Project, a Folkfonics, a Luxembour Project, Lombos El Marci és Juhász Attila, a Kávészünet. Vendégü lesz még Lajtai Kati a Budapest Voices tagja, Péter Szabó Szilvia, Szalóki Ági, a Paddy and the Rats, azaz Oravecz Kristóf és Babicsek Bernát valamint Szabó Zé is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    Gal Gadot, a szexi csodanő – Fotók!

    A 32 éves Gal Gadot berobbant a köztudatba, az egész világon ismerik a nevét a Wonder Woman főszerepének köszönhetően, és a rajongók örömére már készül a folytatás is.

  • Mel B nem fizet férjtartást

    Mel B nem fizet férjtartást

    A Spice Girls egykori tagja, Mel B válása egyre mocskosabb. Az amerikai törvények értelmében Stephen Belafonte férjtartást követelhet, ami a TMZ szerint az egyszeri közel 4 millió dollár (1,1 milliárd Ft) mellett havi 12 ezer dollár (3,3 millió Ft).