EUR: 307,56 Ft
CHF: 265,13 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld Tatabánya

Új csapat épül férfi kézilabdázóinknál

Tizenketten távoztak és tízen érkeztek a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapatához idén nyáron. A legnagyobb név az érkezők közül Ilyés Ferencé, aki Szegedről igazolt a kék-fehérekhez.

 

Ivo Diaz, Vaskó Péter, Gábor Marcel, Rade Mijatovic, Bodó Richárd, Törő Szabolcs, Katzirz Dávid, Nikola Crnoglavac, Mazák Martin, Marko Krsmancic, Lele Ákos és Borbély Ádám pótlása nem tűnik könnyű feladatnak, az érkezők oldalán is találhatunk olyanokat, akik könnyen kulcsjátékosok lehetnek a 2016/2017-es idényben.

– A Tatabánya egy rendkívül szimpatikus együttes, amiben nagy lehetőséget látok – hangsúlyozta a válogatott átlövő. – A klub hosszú távú tervei is szimpatikusak. Meg kellene szorongatnunk a Veszprémet és a Szegedet, valamint jól kellene szerepelnünk a nemzetközi kupában is.13_kezilabdacsapat_01

Székely Márton Csurgóról igazolt Tatabányára. A válogatott kerettag kapus feladata lesz – a szintén új igazolás Tóth Mihállyal együtt – a távozó hálóőrök, Rade Mijatovic és Borbély Ádám pótlása.

– A Tatabánya már tavaly megkeresett, ám akkor nem jött össze az átigazolás – mondta el a kapus. – Az idén másodjára is megkeresett a klub, és én örömmel mondtam igent. Ismerem a csapat nagy részét, Marosi László pedig anno még edzőm is volt a válogatottban. Szimpatikus az itt zajló munka, hiszem, hogy jövőre is dobogóra állhatunk a bajnokságban.

Az első edzéseken a sok új arc között egy ismerős, régi-új játékost is felfedezhettünk: Nagy Szabolcs a PLER csapatából tért vissza nevelőegyesületéhez.

– Tavasszal keresett meg a klubvezetés, én pedig örömmel tértem vissza – tudtuk meg Nagy Szabolcstól. – Szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni és gólokkal segíteni a csapatot. Sok új játékos van, idő kell ahhoz, hogy összeszokjunk, de szerintem erős keretünk lesz.

Ilyés Ferenc, Székely Márton és Nagy Szabolcs mellett Leimeter Csaba, Sipos Adrián, Szöllősi Balázs, Demis Cosmin Grigoras, Milos Bozovic, Vladimir Vranjes és Tóth Mihály szerepel új igazolásként a Grundfos Tatabánya keretében. A kék-fehérek első edzőmérkőzésüket július 29-én, Győrben vívják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.