EUR: 308,51 Ft
CHF: 288,52 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XX.kerület

Újabb csónakház szépülhet meg

Folytatódhat a Duna-parti csónakházak rehabilitációja. Harót János, az üzemeltető ESMTK elnöke lapunknak megerősítette, a klub és az önkormányzat pályázatait sikeresen bírálta el a fővárosi önkormányzat, és amint minden papírmunkával elkészülnek, már idén elkezdődhet a II. számú csónakház felújítása. A 270 négyzetméternyi területen az emeletre nyolc fürdőszobás, kétszemélyes, bérelhető szállást alakítanak ki, a földszinten pedig öltöző és vizesblokk kap helyet. Az I. számú csónakházat tavaly adták át.

A Hullám Csónakházak első bejárása 20. ker pesterzsébet

(fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

    Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

    Magyarország egyre inkább innovációs központtá kíván válni, ezért a jövő évtől minden kutatásfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás kétszer annyi pénzt vonhat le az adóalapjából, mint amennyit innovációra fordít – jelentette ki Szijjártó Péter a think.

  • Meghalt Alekszej Abrikoszov

    Meghalt Alekszej Abrikoszov

    Meghalt 88 éves korában Alekszej Abrikoszov orosz-amerikai elméleti fizikus, aki 2003-ban a brit Anthony J. Leggett-tel és a szintén orosz Vitalij Ginzburggal megosztva Nobel-díjat kapott a szupravezetők és a szuperfolyékonyság kutatásában elért eredményeiért.