EUR: 309,59 Ft
CHF: 288,86 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb IX.kerület

Újabb ház szépült meg

Ferencváros ismét bebizonyította, hogy méltán nyerte el a FIABCI Prix d’Excellence 2016 fődíját, azaz az ingatlanfejlesztés „Oscar-díját”. Elkészült a Balázs Béla utca 32. A/B szám alatti ház, oly módon, hogy megtartották az 1910-es években épült épületegyüttes értékeit, de modern, összkomfortos lakásokat alakítottak ki benne.

1

Ilyen volt…..

A 83 darab kicsi és komfort nélküli lakás helyett 40 minden igényt kielégítő készült. A régi ablak formáját és osztását megtartva a nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek. Valamennyi padlóburkolat új, a lakásokban parketta és kerámiaburkolat készült. A falakat festés előtt újravakolták, a vizes helyiségek csempeburkolatot kaptak. Az épület valamennyi gépészeti és elektromos vezetékét kicserélték, és liftet is kialakítottak a háromszintes házban.

4

……Ilyen lett

Kapcsolódó Cikkek

 • Amerikai kedvenceik előtt koncertezhet a Zord

  Amerikai kedvenceik előtt koncertezhet a Zord

  Április 7-én Budapesten, a Showbarlangban lép fel a miskolci metálbanda, a Zord. A koncert főzenekara az arizonai illetőségű Flotsam and Jetsam lesz. Ez a csapat többek között arról is híres, hogy a Metallica egykori basszusgitárosa, Jason Newsted itt játszott évekig, mielőtt a világ talán legnagyobb metálbandájába került.

 • Amerika táncbajnoka lehet kilenc magyar tinédzser

  Amerika táncbajnoka lehet kilenc magyar tinédzser

  Egészen az amerikai világbajnokságig juthatnak a Hungarian Hip Hop Dance Championship kategóriánkénti legjobb táncosai. A VB részvételt tűzte ki célul az ország első, 13-16 éves lányokból és fiúkból álló hip hop válogatottja is, akik nem bízzák a véletlenre a továbbjutást.

 • Alkudni már a piacon sem lehet

  Alkudni már a piacon sem lehet

  Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.