EUR: 308,61 Ft
CHF: 288,39 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld

Újraélesztettek a villamoson egy utast

Rosszul lett egy utas szombat este a 17-es villamoson Budapesten, az idős férfi életét a helyszínre kiérkező rohammentősök mentették meg. A Bécsi út és a Savoya Park között közlekedő járathoz valamivel fél 9 után riasztottak a mentőszolgálatot, mert a Széna tér megállónál egy 78 éves idős férfi összeesett a villamoson.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

A mentőszolgálat két kocsival szállt ki, a mentőegységek hosszan, legalább 30 percig küzdöttek az idős úr életéért. A férfinek összeomlott a szívműködése, ezért többször is újra kellett éleszteni. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, így kórházba tudták szállítani.

A sajnálatos eset miatt a 4-6-os, illetve a 17-es villamosok vonalán fennakadások voltak, a Széll Kálmán tér felől a Széna tér irányában nem közlekedtek a járatok. A BKK pótlóbuszokat állított forgalomba. A közlekedés 23 óra előtt állt vissza a normális kerékvágásba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.

 • Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral.

 • Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Új gyurmát kapott az a kisfiú a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-től, aki két hete a vécé lefolyójába ejtette zöld gyurmaszörnyét. Áron a történtek után könnyfakasztó levelet írt a cégnek, hogy juttassák vissza neki kis kedvencét.