EUR: 304,47 Ft
CHF: 267,55 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Újraélesztettek a villamoson egy utast

Rosszul lett egy utas szombat este a 17-es villamoson Budapesten, az idős férfi életét a helyszínre kiérkező rohammentősök mentették meg. A Bécsi út és a Savoya Park között közlekedő járathoz valamivel fél 9 után riasztottak a mentőszolgálatot, mert a Széna tér megállónál egy 78 éves idős férfi összeesett a villamoson.

Fotó: MTI

Fotó: MTI

A mentőszolgálat két kocsival szállt ki, a mentőegységek hosszan, legalább 30 percig küzdöttek az idős úr életéért. A férfinek összeomlott a szívműködése, ezért többször is újra kellett éleszteni. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, így kórházba tudták szállítani.

A sajnálatos eset miatt a 4-6-os, illetve a 17-es villamosok vonalán fennakadások voltak, a Széll Kálmán tér felől a Széna tér irányában nem közlekedtek a járatok. A BKK pótlóbuszokat állított forgalomba. A közlekedés 23 óra előtt állt vissza a normális kerékvágásba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Felháborító és aljas tettre vetemedett a 444.hu és a portál hazugságát átvevő Index. A Soros György által pártolt lapok ezúttal túl messzire mentek. Egyebek mellett a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkárának Boczkó Gábornak a szavait kérdőjelezték meg, amikor hazugsággal vádolták a lipcsei vívó világbajnokságon részt vevő magyar vívókat, akik a rossz közbiztonságra panaszkodtak.

  • Megújul a lillafüredi kisvasút

    Megújul a lillafüredi kisvasút

    Korhűen újítja fel a Lillafüredi Állami Erdei Vasútat üzemeltetője, az Északerdő Zrt., miután kiderült, hogy a kormány a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztéséről szóló határozata szerint a lillafüredi kisvasút felújítását is támogatja – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.