EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Vak lány álmát váltotta valóra Dobrády Ákos

Egy látássérült lány élete nagy álma teljesült a Budapest Park színpadán azzal, hogy a hétvégi TNT-koncerten kedvence, a zenekar frontembere, Dobrády Ákos több ezer ember előtt felhívta magához a színpadra egy közös éneklésre.

– Van egy kis csipet csapat, amely minden koncertünkre elkísér minket, és ebbe a csapatba tartozik Marcsi is. Már vagy tíz éve ismerem, sokszor lemegyek hozzá a színpadról énekelni, hogy testközelből érezze a jelenlétemet, mert látássérült. A legutóbbi nagykoncerten nem tudtam volna lemenni hozzá, így szóltam a kollégáknak, hogy segítsék fel a színpadra – mesélte a Lokálnak Ákos, aki a Híd a folyót című egyik legszebb szerzeményét énekelte el Marcsival közösen.


20160702_212942(0)

Fotó: Lokál_uv

– Nagyon szerettem volna meglepni őt, mert igazán ragaszkodik hozzánk és mindent megtesz, hogy ott legyen velünk a fellépéseken, és sok éve szívemen viselem a sorsát. A koncert után azt írta, hogy ez volt élete legnagyobb élménye, és mondanom sem kell, hogy ez milyen jó érzéssel töltött el – tette hozzá meghatottan a zenész, aki hozzátette: előfordult hogy ő ment el Marcsiért egy koncert előtt, mert fülébe jutott, hogy a fiatal lány nehezen tudja megoldani az odajutást.

20160702_212942

Fotó: Lokál_uv

20160702_212944

Fotó: Lokál_uv

20160702_212948(0)

Fotó: Lokál_uv

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.