2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Vak lány álmát váltotta valóra Dobrády Ákos

Egy látássérült lány élete nagy álma teljesült a Budapest Park színpadán azzal, hogy a hétvégi TNT-koncerten kedvence, a zenekar frontembere, Dobrády Ákos több ezer ember előtt felhívta magához a színpadra egy közös éneklésre.

– Van egy kis csipet csapat, amely minden koncertünkre elkísér minket, és ebbe a csapatba tartozik Marcsi is. Már vagy tíz éve ismerem, sokszor lemegyek hozzá a színpadról énekelni, hogy testközelből érezze a jelenlétemet, mert látássérült. A legutóbbi nagykoncerten nem tudtam volna lemenni hozzá, így szóltam a kollégáknak, hogy segítsék fel a színpadra – mesélte a Lokálnak Ákos, aki a Híd a folyót című egyik legszebb szerzeményét énekelte el Marcsival közösen.


20160702_212942(0)

Fotó: Lokál_uv

– Nagyon szerettem volna meglepni őt, mert igazán ragaszkodik hozzánk és mindent megtesz, hogy ott legyen velünk a fellépéseken, és sok éve szívemen viselem a sorsát. A koncert után azt írta, hogy ez volt élete legnagyobb élménye, és mondanom sem kell, hogy ez milyen jó érzéssel töltött el – tette hozzá meghatottan a zenész, aki hozzátette: előfordult hogy ő ment el Marcsiért egy koncert előtt, mert fülébe jutott, hogy a fiatal lány nehezen tudja megoldani az odajutást.

20160702_212942

Fotó: Lokál_uv

20160702_212944

Fotó: Lokál_uv

20160702_212948(0)

Fotó: Lokál_uv

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.