EUR: 305,11 Ft
CHF: 276,69 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Várkonyi Andrea büszke százéves nagypapájára

Múlt héten ünnepelte 100. születésnapját Várkonyi Andrea nagypapája, Pali bácsi. A kerek évforduló alkalmából a TV2 műsorvezetőnője a következő üzenetet osztotta meg hivatalos oldalán.

„Hétvégén meglátogattam a Nagypapimat, aki múlt héten volt 100!!!! éves!! Remekül van, Nórit görögül tanította amíg ott voltunk. 100 év!” – posztolta büszkén Andi, aki rendkívül jó viszonyt ápol nagypapájával és amikor csak teheti, hazautazik Gyulára, hogy meglátogassa.

– Nemcsak fizikailag, de szellemileg is kitűnő állapotban van. Biztos vagyok benne, ebben nagy szerepe van annak, hogy világéletében képezte magát: latin–görög–orosz szakos tanárként, filozófia egyetemi doktorként és fordítóként csodálatos útravalót adott nekünk – a tanulásra és önmagunk folyamatos képzésére nevelt minket –fejtegette a hosszú élet titkát Andrea.

 

nagypapi_es_várkonyi

Várkonyi Andrea és nagypapája

Várkonyi Andrea és nagypapája

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.