2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Várkonyi Andrea büszke százéves nagypapájára

Múlt héten ünnepelte 100. születésnapját Várkonyi Andrea nagypapája, Pali bácsi. A kerek évforduló alkalmából a TV2 műsorvezetőnője a következő üzenetet osztotta meg hivatalos oldalán.

„Hétvégén meglátogattam a Nagypapimat, aki múlt héten volt 100!!!! éves!! Remekül van, Nórit görögül tanította amíg ott voltunk. 100 év!” – posztolta büszkén Andi, aki rendkívül jó viszonyt ápol nagypapájával és amikor csak teheti, hazautazik Gyulára, hogy meglátogassa.

– Nemcsak fizikailag, de szellemileg is kitűnő állapotban van. Biztos vagyok benne, ebben nagy szerepe van annak, hogy világéletében képezte magát: latin–görög–orosz szakos tanárként, filozófia egyetemi doktorként és fordítóként csodálatos útravalót adott nekünk – a tanulásra és önmagunk folyamatos képzésére nevelt minket –fejtegette a hosszú élet titkát Andrea.

 

nagypapi_es_várkonyi

Várkonyi Andrea és nagypapája

Várkonyi Andrea és nagypapája

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.