EUR: 307,87 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Várkonyi Andrea büszke százéves nagypapájára

Múlt héten ünnepelte 100. születésnapját Várkonyi Andrea nagypapája, Pali bácsi. A kerek évforduló alkalmából a TV2 műsorvezetőnője a következő üzenetet osztotta meg hivatalos oldalán.

„Hétvégén meglátogattam a Nagypapimat, aki múlt héten volt 100!!!! éves!! Remekül van, Nórit görögül tanította amíg ott voltunk. 100 év!” – posztolta büszkén Andi, aki rendkívül jó viszonyt ápol nagypapájával és amikor csak teheti, hazautazik Gyulára, hogy meglátogassa.

– Nemcsak fizikailag, de szellemileg is kitűnő állapotban van. Biztos vagyok benne, ebben nagy szerepe van annak, hogy világéletében képezte magát: latin–görög–orosz szakos tanárként, filozófia egyetemi doktorként és fordítóként csodálatos útravalót adott nekünk – a tanulásra és önmagunk folyamatos képzésére nevelt minket –fejtegette a hosszú élet titkát Andrea.

 

nagypapi_es_várkonyi

Várkonyi Andrea és nagypapája

Várkonyi Andrea és nagypapája

Kapcsolódó Cikkek

 • Sarka Katát eljegyezték?

  Sarka Katát eljegyezték?

  Az utóbbi napokban posztolt fotóin egy meseszép gyűrű látható Sarka Kata kezén, ami azonnal találgatásokra adott okot.

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.