EUR: 308,69 Ft
CHF: 288,62 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Extra

Világsztár lehet Bebéből

Bebe komoly tárgyalásokat folytat a ’90-es évek egyik legnagyobb sztáregyüttese, a Culture Beat frontemberével, Tania Evansszel. Az énekesek két évvel ezelőtt egy közös munka kapcsán ismerkedtek meg, azóta már többször léptek fel együtt itthon, de nagyon úgy fest, hogy világszerte is közösen turnéznak majd.
 
– Álmokon túli történet, hogy Tania felkért a közös munkára. Nagyon szeretek vele dolgozni, fantasztikus hangja van, és remélem, sok remek helyre eljutunk majd együtt és remek show-t állíthatunk színpadra – mondta Bebe, aki a Culture Beat slágereit már rutinosan énekli.
TV2 évadnyitó sajtótájékoztató a Teslában.

TV2 évadnyitó sajtótájékoztató a Teslában.

BEBE (2)
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Öngyilkos lett Kulcsár Attila hajléktalan apja

    Öngyilkos lett Kulcsár Attila hajléktalan apja

    Nagykanizsán, a szegénysoron egy szoba-konyhás házban nevelkedett Kulcsár Attila. Hiába lett dúsgazdag, hiába vett a szüleinek kacsalábon forgó palotát, családját tragédiák sora kísérte.

  • A szépség és a szörnyeteg továbbra tarol

    A szépség és a szörnyeteg továbbra tarol

    Továbbra is a Disney játékfilmje, A szépség és a szörnyeteg vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát: a hétvégén 88,3 millió dollárral (25,3 milliárd forinttal) növelte bevételeit, és globálisan átlépte az 500 millió dolláros jegybevételt – számolt be róla vasárnap a Variety.