EUR: 307,68 Ft
CHF: 281,99 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Visszataszító! Mi Történt a gyönyörű szupermodellel?

Szó szerint sokkoló külsővel fotózták le a szépséges Cara Delevingne-et.

Mielőtt azonban frászt kapnának a szupermodell rajongói, mindenkit megnyugtatunk egy új film kedvéért sminkelték ilyen csúfra a 26 éves angol divatmodellt.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag egy amerikai szuperhősfilm, amely a DC Comics karakterein alapul és egy bűnözőkből álló csapat történetét mutatja be. Az augusztusban bemutatott film egyik főszereplője lesz Cara Delevingne.

USA. Cara Delevingne in the ©Warner Bros new movie: Suicide Squad (2016). Plot: A secret government agency recruits imprisoned supervillains to execute dangerous black ops missions in exchange for clemency., Image: 292891547, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark

Fotók: Profimedia, Landmark

SAN DIEGO, CA - JULY 21: Actors Chloe Delevingne and Dane DeHaan attend the EuropaCorp presents VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS Press Line�during Comic-Con International 2016 at Hilton Bayfront on July 21, 2016 in San Diego, California., Image: 294736210, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Így azért sokkal szebb a modell

Kapcsolódó Cikkek

 • Sarka Katát eljegyezték?

  Sarka Katát eljegyezték?

  Az utóbbi napokban posztolt fotóin egy meseszép gyűrű látható Sarka Kata kezén, ami azonnal találgatásokra adott okot.

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.