EUR: 307,47 Ft
CHF: 265,43 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Visszavonul Bastian Schweinsteiger

Visszavonul a német válogatottból Bastian Schweinsteiger. „Tudattam a szövetségi  kapitánnyal, hogy a következő kerethirdetésénél már ne számítson rám, mert visszavonulok a  válogatottságtól” – írta közösségi oldalán a sportoló.

A német középpályás azt írta, hogy szerette volna megnyerni a 2016-os Európa-bajnokságot,  azonban ez sajnos nem sikerült, valamint sok sikert kívánt a társainak. Schweinsteiger 120-szor öltötte magára a német címeres mezt, 2012-ben megnyerte a vb-t a német válogatottal, 2010-ben pedig bekerült a világbajnokság álomcsapatába.  A játékos sorsa Manchester Unitedban is kérdéses, mivel José Mourinho vezetőedző  bejelentette, hogy kilenc játékossal nem számol a következő szezonban, köztük  Schweinsteigerrel sem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!