2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

100 millió dollárért marad az NBA szupersztárja!

Három évre, 100 millió dollárért szerződést hosszabbított LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Cleveland Cavaliers szupersztárja.

A 31 esztendős James – aki így a liga legjobban kereső játékosa lett – elmondta: semmit nem vár jobban, minthogy esélyük legyen újra megszerezni a bajnoki aranygyűrűt.

A háromszoros NBA-bajnok játékos vezetésével a Clevelandnek az NBA történetében először sikerült fordítania 1-3-ról a fináléban, amellyel először hódította el a Larry O’Brien-trófeát.

A korábbi két bajnoki címét a Miami Heat csapatával szerző Jamest pályafutása során négyszer választották a legértékesebb (MVP) játékosnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.