EUR: 307,56 Ft
CHF: 287,18 Ft
2017. január 17., kedd
Antal, Antónia

Sport

100 millió dollárért marad az NBA szupersztárja!

Miami, 2013. június 21.
LeBron James, a címvédő Miami Heat játékosa sajtóértekezlet tart a bajnokcsapatnak és a legjobb játékosnak járó trófea mellett, miután 95-88-ra legyőzték a San Antonio Spurs csapatát  az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hetedik nagydöntőjében Miamiban 2013. június 20-án. A Miami Heat a harmadik bajnoki címét szerezte meg.  (MTI/EPA/Rhona Wise)

Három évre, 100 millió dollárért szerződést hosszabbított LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Cleveland Cavaliers szupersztárja.

A 31 esztendős James – aki így a liga legjobban kereső játékosa lett – elmondta: semmit nem vár jobban, minthogy esélyük legyen újra megszerezni a bajnoki aranygyűrűt.

A háromszoros NBA-bajnok játékos vezetésével a Clevelandnek az NBA történetében először sikerült fordítania 1-3-ról a fináléban, amellyel először hódította el a Larry O’Brien-trófeát.

A korábbi két bajnoki címét a Miami Heat csapatával szerző Jamest pályafutása során négyszer választották a legértékesebb (MVP) játékosnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek