2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

18 év után találta meg ellopott gyermekét

A mesébe illő igaz történet főszereplője az gyermek, akit még három hónaposan, alvó anyja kezéből ragadott el egy varrónő, majd közel húsz éven keresztül sajátjaként nevelt.

A fordulat a szülők életében akkor következett be, amikor 13 éves lányuk, Cassidy egy iskolai barátnőjéről kezdett beszélni. Úgy érezte, hogy egy megmagyarázhatatlan kötelék fűzi hozzá és feltűnően hasonlít szüleire is. A DNS-vizsgálatok később kiderítették, hogy a tinédzser valójában Morne és Celeste 18 éve elrabolt gyermeke. Az emberrabló asszonyt a dél-afrikai bíróság tíz év börtönbe ítélte, a lány pedig visszakerült igazi családjához.

gyerekrabló /Fotó: Twitter

gyerekrabló /Fotó: Twitter

A rablók Fotó: Twitter

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.