2017. november 24., péntek
Emma

Aktuális

A BMW 156 ezer autót hív vissza

A BMW német járműgyártó 156 ezer autóját hívja vissza ellenőrzésre Kínában a gyerekülések rögzítésének hibája miatt – jelentette be kedden a kínai minőségellenőrző állami hivatal.

Az intézet azt közölte, hogy az ISOFIX gyerekülés rögzítési rendszer egyik alkatrésze hosszabb használat során deformálódhat. Ez csökkenti az ülés megbízhatóságát és növeli a valószínűségét annak, hogy baleset során az ülésben ülő sérülést szenved.

Szeptember 1-jétől 134 ezer, 2010 és 2016 között gyártott BMW X3 modellt, továbbá valamivel több mint 22 ezer, 2014 és 2016 között gyártott BMW X4-est hívnak vissza ellenőrzésre Kínában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros letagadja saját tervét

    Soros letagadja saját tervét

    A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György, az illegális bevándorlókat be akarja hozni Európába – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Hírlapnak, hozzátéve: “mi ezt elutasítjuk, ezért a magyar kormány az útjában áll” Soros Györgynek.

  • 10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    Interjút adott a hirado.hu-nak Bonyai Péter, a legismertebb hazai ex-szcientológustól. Bonyai tíz évig volt a szekta tagja, elmondása szerint ő és felesége ez idő alatt 10-12 millió forintot hagyott maga mögött.