EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,30 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XIII.kerület

A legjobb strandröpisek a szigeten

A Margitszigeten rendezték az idei országos strandröplabda-bajnokság döntőjét. A Lokál Extra ott volt az igazán látványos esemény fináléján.

A nőknél a legutóbbi két bajnokságban aranyérmet szerző Lakatos Enikő és Lutter Eszter, valamint a korábbi háromszoros bajnok Józsa Zsuzsanna jutott a fináléba, aki ezúttal Szűcs Kingával indult. Előbbiek három izgalmas szettben szerezték meg az aranyérmet és a sportág történetében először tripláztak.
–  Idén sajnos nem tudtunk annyit edzeni, amennyit szerettünk volna, mivel Enikő tagja volt a teremválogatottnak is – nyilatkozta a finálé után  lapunknak Lutter Eszter. – Mivel hosszú ideje játszunk együtt, az összeszokottsággal szerencsére nem volt gond. Ennek ellenére nagyon tartottunk a döntőtől, de aztán sikerült felülkerekednünk Zsuzsiékon, akik remekül játszottak.

Strandröplabda OB (Fotó: Máté Krisztián)

Ebből viszont pont lesz…(Fotó: Máté Krisztián)

A két lány a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt, korábbi gödöllői röplabdázó, Berze Zsófia emlékének ajánlották mostani győzelmüket.

A férfiaknál a korábbi háromszoros bajnok Bagics Balázs és Tóth András, valamint a két évvel ezelőtti bajnok, tavaly pedig ezüstérmes Kaszap Tamás és Nacsa Gábor került a döntőbe, amelyet végül a Bagics–Tóth kettős nyert.
–  Mindig az első bajnoki cím a legemlékezetesebb, de a mostani a legkedvesebb. Alaposan megküzdöttünk Kaszap Tomiékkal, akiktől előző nap még kikaptunk. Annak külön örülök, hogy Tóth Andris is megszerezte első strandröplabdás bajnoki címét – nyilatkozta a negyedik ob-sikerével a férfiaknál rekordot beállító Bagics Balázs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.