EUR: 312,84 Ft
CHF: 261,11 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XIII.kerület

A legjobb strandröpisek a szigeten

A Margitszigeten rendezték az idei országos strandröplabda-bajnokság döntőjét. A Lokál Extra ott volt az igazán látványos esemény fináléján.

A nőknél a legutóbbi két bajnokságban aranyérmet szerző Lakatos Enikő és Lutter Eszter, valamint a korábbi háromszoros bajnok Józsa Zsuzsanna jutott a fináléba, aki ezúttal Szűcs Kingával indult. Előbbiek három izgalmas szettben szerezték meg az aranyérmet és a sportág történetében először tripláztak.
–  Idén sajnos nem tudtunk annyit edzeni, amennyit szerettünk volna, mivel Enikő tagja volt a teremválogatottnak is – nyilatkozta a finálé után  lapunknak Lutter Eszter. – Mivel hosszú ideje játszunk együtt, az összeszokottsággal szerencsére nem volt gond. Ennek ellenére nagyon tartottunk a döntőtől, de aztán sikerült felülkerekednünk Zsuzsiékon, akik remekül játszottak.


Strandröplabda OB (Fotó: Máté Krisztián)

Ebből viszont pont lesz…(Fotó: Máté Krisztián)

A két lány a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt, korábbi gödöllői röplabdázó, Berze Zsófia emlékének ajánlották mostani győzelmüket.

A férfiaknál a korábbi háromszoros bajnok Bagics Balázs és Tóth András, valamint a két évvel ezelőtti bajnok, tavaly pedig ezüstérmes Kaszap Tamás és Nacsa Gábor került a döntőbe, amelyet végül a Bagics–Tóth kettős nyert.
–  Mindig az első bajnoki cím a legemlékezetesebb, de a mostani a legkedvesebb. Alaposan megküzdöttünk Kaszap Tomiékkal, akiktől előző nap még kikaptunk. Annak külön örülök, hogy Tóth Andris is megszerezte első strandröplabdás bajnoki címét – nyilatkozta a negyedik ob-sikerével a férfiaknál rekordot beállító Bagics Balázs.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.