EUR: 308,98 Ft
CHF: 267,87 Ft
2017. október 13., péntek
Kálmán, Ede

Belföld

A magyarok segítségét kéri a kormány

Lázár János (Fotó: MTI)

Lázár János (Fotó: MTI)

Ha a választópolgárok nem állítják meg Brüsszelt, az unió előbb-utóbb betelepít Magyarországra olyanokat, akik nem közülünk valók – többek között erről is beszélt Lázár János tegnap az 59. kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az októberi népszavazás ennek a törekvésnek vethet véget. – A kormány elutasítja a betelepítést, de egyedül gyenge ebben a harcban, ezért kérjük a választópolgárok segítségét – fogalmazott. Lázár János azt is mondta, hogy aki a referendum kapcsán bojkottot hirdet, az „nem demokrata”. – Az ellenzék meg akarja buktatni a népszavazást, az emberek véleménye pedig csak akkor érdekli, ha hatalomra akar kerülni – emelte ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Schengent meg kell védeni

    Orbán Viktor: Schengent meg kell védeni

    A schengeni megállapodás megvédésére, betartására szólította fel az Európai Unió intézményeit Orbán Viktor miniszterelnök Pozsonyban sajtótájékoztatón, a visegrádi országok vezetőinek a kettős termékminőség témájának ügyében tartott egyeztetését követően.

  • Czeglédy előzetesben marad!

    Czeglédy előzetesben marad!

    A bíróság két hónappal meghosszabbította a bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekményekkel gyanúsított Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását.