EUR: 309,63 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

A magyarok segítségét kéri a kormány

Lázár János (Fotó: MTI)

Lázár János (Fotó: MTI)

Ha a választópolgárok nem állítják meg Brüsszelt, az unió előbb-utóbb betelepít Magyarországra olyanokat, akik nem közülünk valók – többek között erről is beszélt Lázár János tegnap az 59. kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az októberi népszavazás ennek a törekvésnek vethet véget. – A kormány elutasítja a betelepítést, de egyedül gyenge ebben a harcban, ezért kérjük a választópolgárok segítségét – fogalmazott. Lázár János azt is mondta, hogy aki a referendum kapcsán bojkottot hirdet, az „nem demokrata”. – Az ellenzék meg akarja buktatni a népszavazást, az emberek véleménye pedig csak akkor érdekli, ha hatalomra akar kerülni – emelte ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.