EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,95 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

A magyarok segítségét kéri a kormány

Lázár János (Fotó: MTI)

Lázár János (Fotó: MTI)

Ha a választópolgárok nem állítják meg Brüsszelt, az unió előbb-utóbb betelepít Magyarországra olyanokat, akik nem közülünk valók – többek között erről is beszélt Lázár János tegnap az 59. kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az októberi népszavazás ennek a törekvésnek vethet véget. – A kormány elutasítja a betelepítést, de egyedül gyenge ebben a harcban, ezért kérjük a választópolgárok segítségét – fogalmazott. Lázár János azt is mondta, hogy aki a referendum kapcsán bojkottot hirdet, az „nem demokrata”. – Az ellenzék meg akarja buktatni a népszavazást, az emberek véleménye pedig csak akkor érdekli, ha hatalomra akar kerülni – emelte ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán megvalósítja Trump álmát

    Orbán megvalósítja Trump álmát

    Orbán Viktor gazdasági modellje Donald Tump amerikai elnök álmát valósítja meg – írta Magyarországgal foglalkozó elemzésében a Bloomberg.

  • Gyárfás blöffel védekezik

    Gyárfás blöffel védekezik

    Bár a nyomozóhatóság a Magyar Idők szerint egy vágatlan, Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti beszélgetés hangfelvétele alapján gyanúsítja a volt úszószövetségi elnököt felbujtóként a Fenyő-gyilkossággal, Gyárfás úgy nyilatkozott: éppen ez a hangfelvétel tisztázhatná őt, ezért annak nyilvánosságra hozását szorgalmazza.