EUR: 309,42 Ft
CHF: 288,21 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Belföld

A magyarok segítségét kéri a kormány

Lázár János (Fotó: MTI)

Lázár János (Fotó: MTI)

Ha a választópolgárok nem állítják meg Brüsszelt, az unió előbb-utóbb betelepít Magyarországra olyanokat, akik nem közülünk valók – többek között erről is beszélt Lázár János tegnap az 59. kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az októberi népszavazás ennek a törekvésnek vethet véget. – A kormány elutasítja a betelepítést, de egyedül gyenge ebben a harcban, ezért kérjük a választópolgárok segítségét – fogalmazott. Lázár János azt is mondta, hogy aki a referendum kapcsán bojkottot hirdet, az „nem demokrata”. – Az ellenzék meg akarja buktatni a népszavazást, az emberek véleménye pedig csak akkor érdekli, ha hatalomra akar kerülni – emelte ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Béla bácsi végig csak a diákjaira gondolt

  Béla bácsi végig csak a diákjaira gondolt

  Nemzeti gyásznapot hirdetett a kormány a mai napra a hétvégi veronai, 16 halálos áldozatot követelő buszbaleset miatt. Miközben egyre több túlélő és elhunyt története válik ismertté, rendőrök szállták meg annak a magyar cégnek a telephelyét, amelyik a francia sítáborba szállította a budapesti gimnazistákat.

 • Vona kiállt a kvóta mellett

  Vona kiállt a kvóta mellett

  Újabb ponton mondott szögesen ellent önmagának Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke. Sokat idézett tévéinterjújában még a kötelező betelepítési kvóta elfogadását is elgondolkodtatónak nevezte.

 • Balliberális álcivilek fúrják az olimpiát

  Balliberális álcivilek fúrják az olimpiát

  Eltüntetné a süllyesztőbe a 2024-ben esetlegesen Magyarországon tartandó olimpiát több balos álcivil szervezet. A MoMo aktivistái mellett a NOlimpia mozgalom is az ötkarikás játékok helyszíne ellen kardoskodik.