2018. június 19., kedd
Gyárfás

Sport

Újból döntetlent játszottak pólósaink a görögök ellen

Kövesd itt, hogy mi történik szerdán a riói olimpián.

Tóth Krisztián kiesett a cselgáncstornán


A 90 kg-os Tóth Krisztián kikapott második mérkőzésén, ezzel a nyolcaddöntőben kiesett a riói olimpia cselgáncstornáján. 

A világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar dzsúdós a kenyai Kiplangat Sang után az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok görög Iliasz Iliadiszt búcsúztató kínai Cseng Hszün-csaóval találkozott, aki ellen 1-1 volt a győzelmi mérlege. Harmadik csatájukat gyors ipponnal nyerte az Ázsia-bajnokság harmadik helyezettje. A KSI 22 éves versenyzője első olimpiáján vett részt.


17:06

Mohamed Aida nem jutott negyeddöntőbe

Mohamed Aida nem jutott be a negyeddöntőbe a riói olimpia szerdai női tőrversenyében.  A magyar vívó a kolumbiai Saskia Loretta van Erven Garcia legyőzése után a világranglistán második helyezett, világbajnoki címvédő orosz Inna Gyeriglazovával mérkőzött, akitől 15-6-ra kikapott. Szerdán még a férfi kardozók versenyét rendezik, a mezőnyben a címvédő Szilágyi Áronnal, illetve Decsi Tamással.

16:31

Férfi vízilabda: Magyarország-Görögország 8-8

A magyar férfi vízilabda-válogatott harmadik mérkőzésén is döntetlent játszott a riói olimpián, így továbbra is nyeretlen: Benedek Tibor együttese szerdán a világbajnoki bronzérmes görögök ellen végzett 8-8-ra. 

A magyar csapat – amely a nyitókörben a világ- és Európa-bajnok szerbek, majd a folytatásban az ausztrálok ellen is döntetlent ért el – két nap múlva a japánokkal játszik, vasárnap pedig a házigazda brazilok ellen ugrik vízbe. A csoportból az első négy jut a negyeddöntőbe.

16:10

Tóth nyolcaddöntős a cselgáncstornán

A 90 kg-os Tóth Krisztián megnyerte első mérkőzését, ezzel bejutott a nyocladdöntőbe a riói olimpia cselgáncstornáján.  A világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar dzsúdós a 32 között – pályafutása során először – a 35 éves kenyai Kiplangat Sanggal csapott össze, akit négy intéssel leléptettek.  A KSI 22 éves versenyzője a 16 között az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok görög Iliasz Iliadiszt búcsúztató kínai Cseng Hszün-csaóval találkozik.

15:40

Tátrai Miklós 34. szabadpisztolyban

A zalaegerszegi, ötkarikás újonc versenyző 539 körrel zárta a 60 lövéses alapversenyt. A nyolcas döntőbe jutáshoz legalább 556 körre volt szükség. Tátrai Miklós ezzel befejezte szereplését Rióban, ahol szombaton légpisztolyban a 42. helyen végzett.

15:35

A tőröző Mohamed Aida nyolcaddöntős, Knapek Edina kiesett

Mohamed a kolumbiai Saskia Loretta van Erven Garciával vívott első pástra lépése alkalmával, és szoros asszóban 15-12-re győzött. Knapeknek erősebb ellenfél jutott a kínai Liu Jong-si személyében, akitől 15-9-re kapott ki.  Mohamed a nyolcaddöntőben az orosz Inna Gyeriglazovával vagy a brazil Ana Beatriz Bulcaóval mérkőzik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

  Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

  Greg Clarke, az angol szövetség, az FA elnöke a Tunézia elleni mérkőzést (amely lapzártánk után ért véget) megelőzően – mintegy erőt merítendő a szovjet hősök példájából – megkoszorúzta a sztálingrádi csatában elesett katonák emlékművét.

 • Foghatják a fejüket a nagyok

  Foghatják a fejüket a nagyok

  Meglepetés eredményekből nem volt hiány a világbajnokság hétvégi játéknapjain, hiszen az argentinok, a németek és a brazilok sem tudtak három pontot gyűjteni, pedig hozzájuk viszonyítva igen szerény képességű csapatok ellen kezdték meg a szereplést.

 • Dögunalmas meccsen nyertek a svédek

  Dögunalmas meccsen nyertek a svédek

  Elég vérszegény produkciót láthattak azok a szurkolók, akik úgy döntöttek, hogy a Svédország–Dél-Korea mérkőzést követik figyelemmel.