EUR: 309,75 Ft
CHF: 267,62 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Újból döntetlent játszottak pólósaink a görögök ellen

Kövesd itt, hogy mi történik szerdán a riói olimpián.

Tóth Krisztián kiesett a cselgáncstornán

A 90 kg-os Tóth Krisztián kikapott második mérkőzésén, ezzel a nyolcaddöntőben kiesett a riói olimpia cselgáncstornáján. 

A világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar dzsúdós a kenyai Kiplangat Sang után az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok görög Iliasz Iliadiszt búcsúztató kínai Cseng Hszün-csaóval találkozott, aki ellen 1-1 volt a győzelmi mérlege. Harmadik csatájukat gyors ipponnal nyerte az Ázsia-bajnokság harmadik helyezettje. A KSI 22 éves versenyzője első olimpiáján vett részt.

17:06

Mohamed Aida nem jutott negyeddöntőbe

Mohamed Aida nem jutott be a negyeddöntőbe a riói olimpia szerdai női tőrversenyében.  A magyar vívó a kolumbiai Saskia Loretta van Erven Garcia legyőzése után a világranglistán második helyezett, világbajnoki címvédő orosz Inna Gyeriglazovával mérkőzött, akitől 15-6-ra kikapott. Szerdán még a férfi kardozók versenyét rendezik, a mezőnyben a címvédő Szilágyi Áronnal, illetve Decsi Tamással.

16:31

Férfi vízilabda: Magyarország-Görögország 8-8

A magyar férfi vízilabda-válogatott harmadik mérkőzésén is döntetlent játszott a riói olimpián, így továbbra is nyeretlen: Benedek Tibor együttese szerdán a világbajnoki bronzérmes görögök ellen végzett 8-8-ra. 

A magyar csapat – amely a nyitókörben a világ- és Európa-bajnok szerbek, majd a folytatásban az ausztrálok ellen is döntetlent ért el – két nap múlva a japánokkal játszik, vasárnap pedig a házigazda brazilok ellen ugrik vízbe. A csoportból az első négy jut a negyeddöntőbe.

16:10

Tóth nyolcaddöntős a cselgáncstornán

A 90 kg-os Tóth Krisztián megnyerte első mérkőzését, ezzel bejutott a nyocladdöntőbe a riói olimpia cselgáncstornáján.  A világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar dzsúdós a 32 között – pályafutása során először – a 35 éves kenyai Kiplangat Sanggal csapott össze, akit négy intéssel leléptettek.  A KSI 22 éves versenyzője a 16 között az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok görög Iliasz Iliadiszt búcsúztató kínai Cseng Hszün-csaóval találkozik.

15:40

Tátrai Miklós 34. szabadpisztolyban

A zalaegerszegi, ötkarikás újonc versenyző 539 körrel zárta a 60 lövéses alapversenyt. A nyolcas döntőbe jutáshoz legalább 556 körre volt szükség. Tátrai Miklós ezzel befejezte szereplését Rióban, ahol szombaton légpisztolyban a 42. helyen végzett.

15:35

A tőröző Mohamed Aida nyolcaddöntős, Knapek Edina kiesett

Mohamed a kolumbiai Saskia Loretta van Erven Garciával vívott első pástra lépése alkalmával, és szoros asszóban 15-12-re győzött. Knapeknek erősebb ellenfél jutott a kínai Liu Jong-si személyében, akitől 15-9-re kapott ki.  Mohamed a nyolcaddöntőben az orosz Inna Gyeriglazovával vagy a brazil Ana Beatriz Bulcaóval mérkőzik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.