2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVIII.kerület

A víváson úszott el az érem

A londoni olimpián bronzérmes Marosi Ádám a 12. helyen zárta a riói ötkarikás játékokat. A kerületi öttusázó saját bevallása szerint az első napi víváson veszítette el lehetőségét a dobogós hely megszerzésére. Mivel a lovaglás jól sikerült, a kombinált szám előtt még volt esélye a pontszerző hatodik hely megszerzésére. Kockáztatott, ezért a lövéseibe több hiba csúszott, végül a 12. helyen futott be.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 20. Marosi Ádám a Rio de Janeiró-i nyári olimpia férfi öttusaversenyének lovaglás számában a Deodoro Stadionban 2016. augusztus 20-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.