EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVIII.kerület

A víváson úszott el az érem

A londoni olimpián bronzérmes Marosi Ádám a 12. helyen zárta a riói ötkarikás játékokat. A kerületi öttusázó saját bevallása szerint az első napi víváson veszítette el lehetőségét a dobogós hely megszerzésére. Mivel a lovaglás jól sikerült, a kombinált szám előtt még volt esélye a pontszerző hatodik hely megszerzésére. Kockáztatott, ezért a lövéseibe több hiba csúszott, végül a 12. helyen futott be.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 20. Marosi Ádám a Rio de Janeiró-i nyári olimpia férfi öttusaversenyének lovaglás számában a Deodoro Stadionban 2016. augusztus 20-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.