EUR: 307,80 Ft
CHF: 281,76 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Program

A zöld sárkány nyomában – Elliott, a sárkány

A félrevezető fantáziacímmel ellentétben nem kell aggódnia egyetlen szülőnek sem, hogy egy csapat bohém drogos kalandjaira viszik el gyermeküket. A filmkritikusok szerint az Elliott, a sárkány egyértelműen a nyári szezon egyik legjobb és legszerethetőbb kalandja, ami a felnőtteknek sem okoz majd csalódást. A történet szerint  a vadőrként dolgozó Grace (Bryce Dallas Howard) egy nap találkozik a rejtélyes tízéves kisfiúval, Pete-tel, aki semmit sem tud a múltjáról, csupán annyit, hogy az erdőben él egy sárkánnyal. Grace kislánya és férje segítségével próbálja kideríteni, hogy vajon mit keres Pete egyedül az erdőben, továbbá hogy tényleg létezik-e Elliott, a sárkány. Az iskolakezdés előtti utolsó gyerekfilm igazán látványos és kalandos 100 percet ígér a nézőinek.

USA. A poster for the ©Walt Disney Pictures new film: Pete's Dragon (2016). Plot: The adventure of an orphaned boy named Pete and his best friend Elliott, who just so happens to be a dragon, Image: 294774590, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Landmark

Credit line: Profimedia, Landmark

 

Tudta-e?

– A film 65 millió dollárból készült.

– A filmben a legendás Robert Redford is fontos szerepet vállalt. Ő alakítja Bryce Dallas Howard karakterének az édesapját.

– A történetből már készült 1977-ben egy félig animációs, félig élőszereplős film, ami hatalmas sikernek számított a mozipénztáraknál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Punnany Massif

  Punnany Massif

  Brutális koncerttel örvendezteti meg rajongóit a Punnany Massif.

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.

 • A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ösztönös, fékevesztett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.