EUR: 308,46 Ft
CHF: 282,83 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Adele beintett! Nem kér a Super Bowl-fellépésből

A sokszoros Grammy-díjas Adele egy Los Angeles-i koncertjén bejelentette: nem lép fel a 2017-es Super Bowl félidejének szórakoztató műsorában.

“Ez a show nem is a zenéről szól, én pedig nem tudok sem táncolni, sem valami ahhoz hasonlót alakítani. Nagyon kedvesek voltak, hogy felkértek, de nemet mondtam” – fogalmazott a brit énekesnő szombati koncertjén.

“Sajnálom, talán legközelebb” – fűzte még hozzá a sztár, aki később azokat a pletykákat is cáfolta, hogy gyermeket várna.

Az amerikaifutball-döntőt szervező National Football League (NLF) és fő szponzora, a Pepsi ugyanakkor a BBC szerint közleményben cáfolta, hogy hivatalosan felkérték volna Adele-t a fellépésre. Mint írták, már számos sztárt megkerestek, és igyekeznek jövőre is a legjobb programot összeállítani, de “formális felkéréssel” még sem Adele-hez, sem máshoz nem fordultak.

A Super Bowl a legnézettebb észak-amerikai tévéközvetítések egyike, a bajnokság félidejében rendszerint a legnagyobb sztárok lépnek fel. Korábban Beyoncé, Madonna, a Rolling Stones és Prince is szerepelt a sporteseményen.

A Nielsen felmérése szerint az idei Super Bowl, amelyet a kaliforniai Levi’s Stadionból közvetítettek, a harmadik legnézettebb műsor volt az amerikai televíziózás történetében. A közvélemény-kutató becslései alapján átlagosan 111,9 millió néző látta a meccset, a félidejében sugárzott szórakoztató műsort pedig 115,5 millióan követték.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Keller András: Számomra is tartogat meglepetéseket az ázsiai turnénk

  Keller András: Számomra is tartogat meglepetéseket az ázsiai turnénk

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.