2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Aleska: A gyerekem nem fog pornózni

Sáfrány Emese – vagy ahogy mindenki ismeri, Aleska – úgy érzi, mára sikerült teljesen maga mögött hagynia felnőttfilmes múltját, és feledtetni az emberekkel egykori hivatását. A légtornász lány mindent átértékelt, és eldöntötte: saját gyerekét biztosan nem engedi rossz útra tévedni.

Aleska Diamond Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Aleska Diamond
Glamour gála 2016 (Fotó: Máté Krisztián)

Aleska már régen kikerült a pornózás világából, és évek óta légtornával és tévézéssel keresi a kenyerét, mi több, új projektbe fogott, és Sáfrány konyha néven saját weboldalt üzemeltet, ahol táplálkozási tanácsadással foglalkozik. Magánélete is pozitív fordulatot vett, és másfél éve boldog párkapcsolatban él, össze is bútorozott szerelmével, akivel már a  gyerekvállalás is szóba került.


– Nagyon jól megvagyunk a párommal, elfogadta a múltam, és boldogan élünk együtt. Rengeteget dolgozunk mindketten, építjük a saját karrierünket. Eljegyzésről még nem beszéltünk, nem is fogom felhozni, kivárom, amíg a párom úgy dönt. De a babaprojekt már felvetődött köztünk nemegyszer – árulta el Emese, aki gyermeke előtt sem tagadná le kétes múltját, ám szeretné, ha ebből tanulna a csemetéje.

– Ha lesz gyerekem, idővel elmondom majd neki, mivel foglalkoztam. De úgy fogom neki ezt tálalni, hogy ebből tanuljon, és eszébe se jusson hasonló útra lépni. Persze a részteletekbe nem fogok belemenni, de megosztom vele a tapasztalataimat, és hogy miért gondolom, nem érdemes bármi áron megvalósítani önmagunkat, ahogy azt én tettem. A gyerekem nem fog pornózni – mondta Aleska, aki párjával két év múlva tervezi a gyermekvállalást, de örülne, ha addigra már házasok lennének.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.