EUR: 307,98 Ft
CHF: 266,86 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Baj lehet a szelfizésből

Talán nem is lenne hírértéke annak, hogy két sportoló közös képet készít a riói olimpián, de az alábbi fotó mindazt megtestesíti, amiről a sport szól. Hogy miért?

Mert egy észak-koreai és egy dél-koreai tornászlány szelfizett egymással. A Dél-Koreát képviselő 17 éves Li Un Dzsu és a 27 éves észak-koreai Hong Un Dzsong – aki a 2008-as pekingi olimpián aranyérmet szerzett – az országaik közötti feszültséggel mit sem törődve barátságosan beszélgetett, majd egy szelfit is készített. Valószínűleg sokan nem nézik jó szemmel a két lány közeledését, és az is megtörténhet, hogy bajba kerülnek a fotó miatt, és ez főleg Hong Un Dzsongra lehet igaz.

szelfi

Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!