EUR: 305,29 Ft
CHF: 269,90 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

BB Évi új életre vágyik

BB Évi árnyéka egykori önmagának: a mai napig pszichiátrián kezelik, nemrég újabb idegösszeomlása volt, ennek ellenére bízik a jövőben. Szerelmével, Jánossal nyaralást tervezgetnek, már a házasság is szóba került köztük, és a házát is szeretné felújítani, amihez szorgosan tervrajzokat készít. 

Párkányi Éva volt hazánk első valóságshow-győztese még 2002-ben. A hirtelen jött népszerűség és a csillogás után azonban kegyetlen fordulatot vett az élete, már évek óta zárt osztályon kezelik. A még mindig csak 35 éves egykori Big Brother-szereplőt meglátogatta lapunk munkatársa, akinek nehézségei ellenére jó hangulatban, kiegyensúlyozott állapotban, optimistán beszélt a jövőről.

Arról, hogy bár kórházban van, jól érzi ott magát, kedveli a szobatársait és az ott dolgozókat. Jól bánnak vele, sőt még a szerelem is rátalált egy János nevű negyvenéves férfi személyében, aki szintén a pszichiátria lakója volt, de már kiengedték, azonban rendszeresen visszajár látogatni kedvesét.

Évi olyannyira bízik a jövőben, hogy még jegyzeteket is készített arról, mit szeretne elérni. A barátainak, szobatársainak is mindig büszkén mutogatja, hogy milyen terveket rajzolt a házához, vagy milyen gondolatait véste papírra. Az egykori valóságshow-hősnek nagy álma volt, hogy egyszer férjhez megy, amit egyre közelebbinek érez, és egyre többet gondol a nyereményházára is, ahova Jánossal szeretne költözni.

– Évi azonnal igent mondana, ha János feleségül kérné, de most először nyaralni szeretne eljutni vele a horvát tengerpartra, egy hétre – árulta el BB Évi egyik barátja a Lokálnak. – Sokszor mesél a faházáról is, sőt le is szokta rajzolni, hogyan újítaná fel, rendezné be és csinálna szép házat belőle.

Évi szeretné rendbe hozni a gyerekeihez fűződő viszonyát is, hiszen jelenleg az anyaszerep áll tőle a legtávolabb.

– A kisebbik fiáról semmit sem tud. A nagyobbikról, Jancsikáról is csak annyit, hogy jó tanuló. Néha megemlíti, hogy hiányzik neki, de azt mondja, már nagyon eltávolodtak egymástól. Sokszor mondja, hogy mennyire szeretne megváltozni, és újra ott lenni szellemileg, ahol egykor. Sok mindenre emlékszik is a múltból, a Big Brotherre is, és leginkább azt bánja, hogy már nem látja magát olyan talpraesettnek és határozottnak, mint akkoriban – mesélte a a barát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.