EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Beckham nem bír a vérével

Ejnye, David! A britek legendás focistája, David Beckham képtelen ellenállni a szép nőknek. Hiába a négy gyerek és a gyönyörű feleség, a jóképű exsportolót nem hagyják hidegen a dekoratív nők, főleg ha még kacérkodnak is vele.

*PREMIUM EXCLUSIVE* West Hollywood, CA - David Beckham seen taking a second glance at an attractive fan after cracking a joke with her and her friends at Erewhon Natural Foods. Down-to-Earth David was seen shopping inside a massive crowd but didn't seem to mind at all that there were so many people around him. David was sweaty after a grueling workout session and was seen getting into his black Rolls Royce Phantom. August 07, 2016, Image: 296450167, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSIA napokban történt ugyanis, hogy David, kilépve egy áruházból, megpillantott egy csinos lányt, akivel egyből felvették a szemkontaktust, és nagy mosolyok közepette mentek el egymás mellett.

Majd mindketten fülig érő szájjal néztek vissza a másikra, a focista legnagyobb szerencsétlenségére, ugyanis az ártatlan flörtöt szemfüles paparazzik örökítették meg.

A képeket nem biztos, hogy felesége, Victoria Beckham is hasonló széles mosollyal fogadja, főleg hogy nemegyszer megbocsátott már a sztárfocistának a „kihágásai” miatt,  amelyek közül a család csinos bébiszitterével folytatott viszony volt a leghangosabb.

*PREMIUM EXCLUSIVE* West Hollywood, CA - David Beckham seen taking a second glance at an attractive fan after cracking a joke with her and her friends at Erewhon Natural Foods. Down-to-Earth David was seen shopping inside a massive crowd but didn't seem to mind at all that there were so many people around him. David was sweaty after a grueling workout session and was seen getting into his black Rolls Royce Phantom. August 07, 2016, Image: 296450177, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.