EUR: 307,20 Ft
CHF: 281,81 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Belföld

Buktak a dunaharaszti dílerek! Ilyen egy drograzzia – videó!

A szigetszentmiklósi rendőrök két vendéglátóhelyen tartottak ellenőrzést Dunaharasztiban, amelynek során 11 fővel szemben kábítószer fogyasztás miatt, egy fővel szemben kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.

Az ellenőrzés alkalmával a nyomozók az üzletek helyiségeit, valamint az ott parkoló járműveket átkutatták, kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták, továbbá az ott tartózkodó személyeket elszámoltatták. Az intézkedés eredményeként 11 fővel szemben indított eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kábítószer fogyasztással összefüggésben – írja a Police.hu.

Továbbá kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök C. Károly 41 éves budapesti lakost.

Az egyik presszó üzemi helyiségéből, az ott lévő széfből – a keresőkutya jelzése alapján – csekély mennyiségű kábítószer-gyanús anyag került elő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb szocialista érintett metróügyben

    Újabb szocialista érintett metróügyben

    Sajtóértesülések szerint a 4-es metró körüli beruházásokat felügyelő korábbi tenderbizottság szocialista tagja, Tüttő Kata lehetett az, akin keresztül Demszky Gábor és a főváros korábbi SZDSZ-MSZP vezetése nyomást gyakorolhatott a BKV vezetőségére – írja a 888.

  • Migránsbarát politikusokat képez a CEU

    Migránsbarát politikusokat képez a CEU

    A Soros-egyetem feladata, hogy a nemzetközi spekuláns migránsbarát politikáját támogató döntéshozókat képezzen, így befolyásolva az európai politikát – ezt a Soros-szervezet, az OSF egyik jelentése részletezi.