EUR: 309,63 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Buktak a dunaharaszti dílerek! Ilyen egy drograzzia – videó!

A szigetszentmiklósi rendőrök két vendéglátóhelyen tartottak ellenőrzést Dunaharasztiban, amelynek során 11 fővel szemben kábítószer fogyasztás miatt, egy fővel szemben kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.

Az ellenőrzés alkalmával a nyomozók az üzletek helyiségeit, valamint az ott parkoló járműveket átkutatták, kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták, továbbá az ott tartózkodó személyeket elszámoltatták. Az intézkedés eredményeként 11 fővel szemben indított eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kábítószer fogyasztással összefüggésben – írja a Police.hu.

Továbbá kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök C. Károly 41 éves budapesti lakost.

Az egyik presszó üzemi helyiségéből, az ott lévő széfből – a keresőkutya jelzése alapján – csekély mennyiségű kábítószer-gyanús anyag került elő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.