2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb XVII.kerület

Centikre az olimpiai éremtől

Negyedik helyen zárta a riói olimpiai játékokat a női vízilabda-válogatott. A kerületi Garda Krisztinát (képünkön) is soraiban tudó csapat az elődöntőben az Egyesült Államoktól kapott ki, míg a harmadik helyért rendezett összecsapáson büntetőkkel szenvedett vereséget. A hosszú évek óta a világelithez tartozó női szakág ezzel sorozatban harmadszor volt karnyújtásnyira a bronzéremtől, Pekingben és Londonban is negyedik lett.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 19. Garda Krisztina a riói nyári olimpia női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzés végén a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 19-én. A magyar válogatott 12-12-es rendes játékidő után büntetőkkel 19-18-ra kikapott az orosz csapattól a bronzmérkőzésen. MTI Fotó: Illyés Tibor

Gardáék a lehető legkisebb különbséggel csúsztak le a dobogóról az olimpián
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.