EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XVII.kerület

Centikre az olimpiai éremtől

Negyedik helyen zárta a riói olimpiai játékokat a női vízilabda-válogatott. A kerületi Garda Krisztinát (képünkön) is soraiban tudó csapat az elődöntőben az Egyesült Államoktól kapott ki, míg a harmadik helyért rendezett összecsapáson büntetőkkel szenvedett vereséget. A hosszú évek óta a világelithez tartozó női szakág ezzel sorozatban harmadszor volt karnyújtásnyira a bronzéremtől, Pekingben és Londonban is negyedik lett.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 19. Garda Krisztina a riói nyári olimpia női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzés végén a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 19-én. A magyar válogatott 12-12-es rendes játékidő után büntetőkkel 19-18-ra kikapott az orosz csapattól a bronzmérkőzésen. MTI Fotó: Illyés Tibor

Gardáék a lehető legkisebb különbséggel csúsztak le a dobogóról az olimpián
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.