2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XVII.kerület

Centikre az olimpiai éremtől

Negyedik helyen zárta a riói olimpiai játékokat a női vízilabda-válogatott. A kerületi Garda Krisztinát (képünkön) is soraiban tudó csapat az elődöntőben az Egyesült Államoktól kapott ki, míg a harmadik helyért rendezett összecsapáson büntetőkkel szenvedett vereséget. A hosszú évek óta a világelithez tartozó női szakág ezzel sorozatban harmadszor volt karnyújtásnyira a bronzéremtől, Pekingben és Londonban is negyedik lett.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 19. Garda Krisztina a riói nyári olimpia női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzés végén a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 19-én. A magyar válogatott 12-12-es rendes játékidő után büntetőkkel 19-18-ra kikapott az orosz csapattól a bronzmérkőzésen. MTI Fotó: Illyés Tibor

Gardáék a lehető legkisebb különbséggel csúsztak le a dobogóról az olimpián
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.