2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Cinthya Dictator csontvázzá fogyott!

Ijesztő képet osztott meg közösségi oldalán Cinthya Dictator, nem csoda, hogy egyre többen aggódnak érte. A celeblány ugyanis olyannyira lesoványodott, és annyira kilátszanak a csontjai, hogy az már-már kórosnak tűnik. A Lokál hasábjain keresztül azonban üzent a nyugtalankodónak: nincs semmi baj!

– Nem koplalok, semmi bajom nincs, csak egyszerűen ez van, ha nem sportolok. Egy évvel ezelőtt tök izmos voltam, de most a képen is jól látszik, hogy iszonyú csontos vagyok – mondta lapunknak a fiatal fotóművész, akiről az egyik barátja készítette a meghökkentő képet. Cinthya elővette a tavaly, edzés közben készült fotóját is, és maga is belátja, hogy túlságosan lefogyott, bőven elférne rajta pár kiló, úgyhogy hamarosan ismét edzésbe kezd.


 

13669708_10204895571029610_5482904153233921169_nA celeblány is tisztában van vele, hogy ijesztően csontosra fogyott

13839967_10207020911349789_1377519264_oTavaly ilyenkor Cinthya vékony, de izmos volt, most viszont lefogyott, és a kockák, az izmok is eltűntek

Szexfóbiák és szexuális averzió beszélgetés Cyntia Dictator (Fotó: Máté Krisztián)

Jobb formában is volt már (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.