EUR: 307,73 Ft
CHF: 266,44 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Extra

Claudia Schiffer 46 éves és bombanő

Claudia Schiffer holnap lesz 46 éves. Az egykori topmodell még mindig bomba formában van és dögösebb, mint valaha. A szépség mindössze 17 éves volt, amikor felfedezték egy diszkóban: a divatügynök azonnal leszólította a fiatal szőkeséget és innentől kezdve a karrierje szélsebesen ívelt felfelé. Cindy Crawforddal és Naomi Campbell-lel megváltoztatták a divatvilágot a nyolcvanas-kilencvenes években. Hat évig élt David Copperfielddel, majd hozzáment a filmproducer Matthew Vaughnhoz. Három gyereket nevel, Caspart, Clemetine-t és Cosima Violetet, terhességei azonban nem hagytak nyomot az alakján.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a francia mozi nagyasszonya

    Meghalt a francia mozi nagyasszonya

    100 éves korában elhunyt Danielle Darrieux. Az utóbbi időben sokat gyengélkedő francia származású világsztár 140 filmben és számtalan színházi produkcióban játszott élete során, többek között a Nagy Sándor, a hódító, Napóleon és a 8 nő című filmekben.

  • Meghalt Gord Downie

    Meghalt Gord Downie

    Meghalt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes énekese, dalszerzője, aki a kanadai nemzeti identitás kitörölhetetlen részévé vált a kisvárosokról, a kanadai irodalomról és a jégkorongról írt dalaival.