EUR: 310,26 Ft
CHF: 268,13 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Csalódott! Djokovic elsírta magát – Fotó!

Nagyon csalódottan és könnyeivel küszködve nyilatkozott a vasárnapi veresége után a világelső szerb Novak Djokovic, aki óriási meglepetésre már az első fordulóban búcsúzni kényszerült a riói olimpia férfi tenisztornájától.

A 29 éves játékos leszegett fejjel vonult le a pályáról az argentin Juan Martin del Potróval szemben két játszmában elveszített meccs után, amelyet pályafutása “egyik legkeserűbb vereségének” nevezett.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 8. A szerb Novak Djokovic, miután 6:7; 6:7 arányban vereséget szenvedett az argentin Juan Martín del Potrótól a 2016-os riói nyári olimpia teniszversenye férfi egyesének első fordulójában a Rio de Janeiró-i Olimpiai Teniszközpontban 2016. augusztus 7-én. (MTI/EPA/Michael Reynolds)

A szerb Novak Djokovic, miután 6:7; 6:7 arányban vereséget szenvedett az argentin Juan Martín del Potrótól  (MTI/EPA/Michael Reynolds)

“Nem könnyű most kezelnem a helyzetet, még nagyon frissek az élmények” – mondta a 2008-as pekingi olimpián bronzérmes Djokovic. “Nem most kaptam ki először, s nem is utoljára, ez viszont azért fáj különösen, mert az olimpián történt.”

A szerb teniszező kiemelte, hogy a brazil közönség kiváló volt, úgy érezte, mintha hazai pályán játszott volna.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.