EUR: 308,16 Ft
CHF: 287,33 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Extra

Daniel Craignek újra James Bond lesz?

New York, 2015. április 15.
Daniel Craig brit színész, miután átvette az ENSZ aknamentesítésért és a veszélyes robbanószerek felszámolásáért felelős nagykövetté való kinevezéséről szóló oklevelet Ban Ki Mun ENSZ-főtitkártól a világszervezet New York-i székházában 2015. április 14-én. (MTI/AP/ENSZ/Mark Garten)

Daniel Craig a 007 Spectre – A Fantom visszatér után szerepet vállalt a Showtime Purity című húszrészes tévésorozatában, ám a tévécsatorna szerint a produkció forgatása nem ütközik az új Bond-filmmel, ezért a színész akár ötödször is eljátszhatná a legendás brit titkos ügynököt.

“Attól függ, hogy mikor csinálják a következő James Bond-filmet, de nem hiszem, hogy a tévésorozat befolyásolná a döntését. A húszrészes sorozat 2017-ben nagyjából elkészül, a dolog azon múlik, hogy meddig akarnak várni a Bond-film forgatásával” – mondta el a Deadline.com hírportálnak David Nevins, a Showtime vezetője.

Mióta az utolsó Bond-kaland a mozikba került, számos színész neve röppent fel lehetséges új 007-esként. De azok a pletykák is tartják magukat, hogy a producerek megint Craiget kérik fel a szerepre.

A Purity című sorozat Jonathan Franzen Tisztaság című regényéből készül. A széria producere Todd Field és Scott Rudin. Field rendezi majd az összes epizódot, amelyet társíróként is jegyez Franzennel és David Hare-vel. A Purity vezető producere Field, Rudin, Franzen, Hare és EIi Bush. A forgatás jövőre kezdődik, a húsz epizódot két év alatt sugározza a Showtime.

Kapcsolódó Cikkek