EUR: 312,65 Ft
CHF: 260,89 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Sport

Doll nehéz meccsre számít

 Megtartotta szokásos heti sajtótájékoztatóját a Ferencváros. Az eseményen Thomas Doll vezetőedző és Dibusz Dénes kapus vett részt. Természetesen az apropó a szombat esti Vasas elleni NB I-es rangadó volt, hiszen a két csapat között mindössze egy pont különbség van a tabellán.
Doll a Lokál kérdésére elmondta, hogy nagyon nehéz mérkőzésre számít.
– A Vasas jól védekezik, az ilyen típusú csapatok ellen valamit mindig ki kell találni. Ahhoz hasonlítanám a meccset, mint amikor a Bundesligában a Darmstadt a Bayern Münchenhez látogat. El kell telnie egy kis időnek, hogy megtalálják a rést a védelmen.
A Vasas idén hat gólból ötöt szabadrúgásból szerzett, Dibusz szerint viszont ez sem lehet gond.
– Megnéztük a játékukat rögzített helyzetekből, tudjuk, hogy veszélyesek, de úgy gondolom, mindenre fel vagyunk készülve – mondta a kapus.
A Ferencváros–Vasas rangadót szombaton 20.30-kor rendezik a Groupama Arénában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Henri Michel

    Elhunyt Henri Michel

    Hetvenéves korában elhunyt Henri Michel, aki szövetségi kapitányként 1986-ban világbajnoki bronzérmes lett a francia labdarúgó-válogatottal, 1984-ben pedig Los Angelesben olimpiát nyert a nemzeti csapattal.

  • Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Életében nem játszott ilyen szép helyen Richard Gasquet. A budapesti Gazprom Open ATP-tornán szereplő francia teniszező a Szent István Bazilika előtt a versenyt reklámozandó ütögetett a jövő hazai reménységeivel.