2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Döntetlent játszottak a pólósaink

Az utolsó másodpercekben egyenlített Szerbia vízilabdacsapata, ezzel a riói nyári olimpia férfi vízilabdatornája A csoportjának 1. fordulója döntetlennel végződött. Magyarország – Szerbia 13-13.

Benedek Tibor együttese egészen az utolsó pillanatig vezetett a rendkívül látványos, kemény és gólgazdag mérkőzésen.

Nagy Viktor az utolsó percben lesérült, így le kellett cserélni a magyar kapust.

A magyar válogatott két nap múlva az ausztrálokkal, majd a görögökkel, a japánokkal, végül augusztus 14-én a házigazda brazilokkal játszik a csoportban, melyből az első négy helyezett jut a negyeddöntőbe.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 6. Szivós Márton örül az első magyar gólnak a 2016-os riói nyári olimpia férfi vízilabdatornája A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Rio de Janeiró-i Maria Lenk Uszodában 2016. augusztus 6-án. MTI Fotó: Illyés Tibor


Szivós Márton dobta az első gólt
MTI Fotó: Illyés Tibor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.