EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Sport

Döntetlent játszottak a pólósaink

Az utolsó másodpercekben egyenlített Szerbia vízilabdacsapata, ezzel a riói nyári olimpia férfi vízilabdatornája A csoportjának 1. fordulója döntetlennel végződött. Magyarország – Szerbia 13-13.

Benedek Tibor együttese egészen az utolsó pillanatig vezetett a rendkívül látványos, kemény és gólgazdag mérkőzésen.

Nagy Viktor az utolsó percben lesérült, így le kellett cserélni a magyar kapust.

A magyar válogatott két nap múlva az ausztrálokkal, majd a görögökkel, a japánokkal, végül augusztus 14-én a házigazda brazilokkal játszik a csoportban, melyből az első négy helyezett jut a negyeddöntőbe.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 6. Szivós Márton örül az első magyar gólnak a 2016-os riói nyári olimpia férfi vízilabdatornája A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Rio de Janeiró-i Maria Lenk Uszodában 2016. augusztus 6-án. MTI Fotó: Illyés Tibor


Szivós Márton dobta az első gólt
MTI Fotó: Illyés Tibor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.