2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Dráma a fedélzeten! Tizenhat embert szállítottak kórházba egy kényszerleszállás után

Nem műszaki hiba miatt, hanem egy brutálisan erős turbulencia következtében megsérült utasok miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania az United Airlines Londonba tartó gépének.

A Boeing 767-300 az Atlanti-óceán fölött került a szokatlanul erős turbulenciába, aminek következtében akkora rázkódásokat kellett átélniük az utasoknak, hogy tizenhat ember, köztük a gép személyzetének két tagja is megsérült. A United Airlines Houstoniból induló járata végül az írországi Shannonban landolt, ahol már orvosok és ápolók várták az utasokat. – írja a BBC.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.