EUR: 304,70 Ft
CHF: 273,03 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Belföld

Dugók lesznek az M5-ös miatt

Visszavonásig marad lezárva az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza, a forgalom a kifelé vezető szakaszon egy-egy sávon halad, ezért torlódásra kell számítani. Holnaptól a Hűvösvölgyi úton a Budenz és a Nagykovácsi út között is útszűkület lesz, mert felújítják a közvilágítást. Hasonló körülmények várják mától a közlekedőket egészen szeptember 19-ig a Budafoki úton a városközpont felé vezető oldalon, ahol kábelt fektetnek a Kondorosi út és a Galvani utca közötti részen. Szombat hajnal óta csatornajavítást végeznek a Gyöngyösi utcában, ahol szeptember 20-ig lezárják a Tomori utca és a Kárász utca közötti szakaszt. A 105-ös autóbusz Cziffra György park és Gyöngyösi utca megállóját áthelyezik.

Gyáli úton (M5-ös autópálya bevezető szakasz), a Határ út és Illatos út feletti közúti felüljárók teljes körű felújítása (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gyáli úton (M5-ös autópálya bevezető szakasz), a Határ út és Illatos út feletti közúti felüljárók teljes körű felújítása
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiénavadászat

  Hiénavadászat

  Überelték az Ubert. Volt egy vacsora, amelyen kiderült: taxi-ügyben mindenkinek helye van a terített asztalnál, aki betartja a törvényeket, rendeleteket.

 • Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Nyugdíjasokat becsmérelt Vona Gábor

  Orbán Viktor tusványosi beszéde után fakadt ki a nyugdíjasokra Vona Gábor. A Facebookon közölt írásából a sorok között olvasva kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja.

 • Botka leárulózta saját párttársát

  Botka leárulózta saját párttársát

  A balliberális oldalon teljes a fejetlenség, az MSZP berkeiben pedig már kemény harcok folynak. Botka László ugyanis árulónak nevezte Molnár Zsoltot, a szocialista párt elnökségi tagját a 168 Órának adott interjújában.