EUR: 308,11 Ft
CHF: 265,38 Ft
2017. október 24., kedd
Salamon

Belföld

Dugók lesznek az M5-ös miatt

Visszavonásig marad lezárva az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza, a forgalom a kifelé vezető szakaszon egy-egy sávon halad, ezért torlódásra kell számítani. Holnaptól a Hűvösvölgyi úton a Budenz és a Nagykovácsi út között is útszűkület lesz, mert felújítják a közvilágítást. Hasonló körülmények várják mától a közlekedőket egészen szeptember 19-ig a Budafoki úton a városközpont felé vezető oldalon, ahol kábelt fektetnek a Kondorosi út és a Galvani utca közötti részen. Szombat hajnal óta csatornajavítást végeznek a Gyöngyösi utcában, ahol szeptember 20-ig lezárják a Tomori utca és a Kárász utca közötti szakaszt. A 105-ös autóbusz Cziffra György park és Gyöngyösi utca megállóját áthelyezik.

Gyáli úton (M5-ös autópálya bevezető szakasz), a Határ út és Illatos út feletti közúti felüljárók teljes körű felújítása (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gyáli úton (M5-ös autópálya bevezető szakasz), a Határ út és Illatos út feletti közúti felüljárók teljes körű felújítása
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Infektológus: Érdemes beoltatni magunkat influenza ellen

    Infektológus: Érdemes beoltatni magunkat influenza ellen

    A 60 évnél idősebbeknek, a két évesnél fiatalabb gyermekeknek, a krónikus betegségben szenvedőknek és a várandós nőknek különösen ajánlott az influenza elleni védőoltás, de mindenkinek érdemes beoltatnia magát, aki nem akar 3-5 napot lázasan feküdni, családtagjait, barátait, munkatársait megfertőzni – mondta Szlávik János infektológus főorvos az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.

  • Megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz

    Megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz

    Megérkezett az influenza elleni ingyenes védőoltás a háziorvosokhoz, összesen 1,3 millió adag érhető el térítésmentesen – mondta az egészségügyért felelős államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján, egy VIII.