EUR: 313,13 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Dugók lesznek az M5-ös miatt

Visszavonásig marad lezárva az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza, a forgalom a kifelé vezető szakaszon egy-egy sávon halad, ezért torlódásra kell számítani. Holnaptól a Hűvösvölgyi úton a Budenz és a Nagykovácsi út között is útszűkület lesz, mert felújítják a közvilágítást. Hasonló körülmények várják mától a közlekedőket egészen szeptember 19-ig a Budafoki úton a városközpont felé vezető oldalon, ahol kábelt fektetnek a Kondorosi út és a Galvani utca közötti részen. Szombat hajnal óta csatornajavítást végeznek a Gyöngyösi utcában, ahol szeptember 20-ig lezárják a Tomori utca és a Kárász utca közötti szakaszt. A 105-ös autóbusz Cziffra György park és Gyöngyösi utca megállóját áthelyezik.

Gyáli úton (M5-ös autópálya bevezető szakasz), a Határ út és Illatos út feletti közúti felüljárók teljes körű felújítása (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gyáli úton (M5-ös autópálya bevezető szakasz), a Határ út és Illatos út feletti közúti felüljárók teljes körű felújítása
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Így hamisít Soros György blogja

  Így hamisít Soros György blogja

  A 444-nek úgy néz ki még a lejáratás sem megy rendesen, egy súlyosan beteg lány felhasználásával próbálták meg lejáratni az Origo-t.

 • Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) szerdán bemutatott jogszabálytervezete egységesítené és kötelezővé tenné a menekültügyi eljárás lefolytatását az unió valamennyi tagállamában, amivel lehetetlenné tenné a menekültügyi eljárás tranzitzónákban történő lefolytatását, ezáltal jogilag veszélyeztetné a déli határzár működését – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.