2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XVI.kerület

Edzőtábor után húsz érem a bajnokságon

Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is Albertirsán készülhetett az Ikarus BSE atlétika-szakosztályának hatvanegy versenyzője. A résztvevők között az újonctól egészen az utánpótláskorúig minden korosztályból voltak résztvevők, és hogy jól sikerült a felkészülés, bizonyítja az edzőtábor utáni versenyen szerzett húsz érem.

16ker_atletikaedzotabor

Hiába a nagy meleg, edzeni muszáj volt (fotó:ikarusbse.hu)

16ker_atletikaedzotabor3

Az edzőtáborban komoly fizikai terhelést kaptak a sportolók (fotó:ikarusatlétika.hu)

A kemény edzések mellett a strandon is megfordultak az atléták, és a tábornak a fizikális terhelés – amit a napi két edzés biztosított – mellett természetesen nagyszerű közösség-összekovácsoló hatása is volt. Mint azt lapunk megtudta, néhányan a táborból érkezve azonnal rajthoz álltak Budapest junior- és ifjúsági bajnokságán. A Magyar Bajnokságot követően ez volt az első olyan megmérettetés hazánkban, ahol a versenyszámok gyakorlatilag teljes repertoárja szerepelt. A Budapest-bajnokság két érintett korosztálya mellett több ligaversenyszámban rajthoz állhattak felnőtt és serdülő atléták is. A XVI. kerületi sportolók pedig igencsak kitettek magukért, hiszen a nehéz edzőtábor utáni versenyen három korosztályban nem kevesebb mint húsz érmet szereztek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.