EUR: 307,59 Ft
CHF: 281,39 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVI.kerület

Edzőtábor után húsz érem a bajnokságon

Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is Albertirsán készülhetett az Ikarus BSE atlétika-szakosztályának hatvanegy versenyzője. A résztvevők között az újonctól egészen az utánpótláskorúig minden korosztályból voltak résztvevők, és hogy jól sikerült a felkészülés, bizonyítja az edzőtábor utáni versenyen szerzett húsz érem.

16ker_atletikaedzotabor

Hiába a nagy meleg, edzeni muszáj volt (fotó:ikarusbse.hu)

16ker_atletikaedzotabor3

Az edzőtáborban komoly fizikai terhelést kaptak a sportolók (fotó:ikarusatlétika.hu)

A kemény edzések mellett a strandon is megfordultak az atléták, és a tábornak a fizikális terhelés – amit a napi két edzés biztosított – mellett természetesen nagyszerű közösség-összekovácsoló hatása is volt. Mint azt lapunk megtudta, néhányan a táborból érkezve azonnal rajthoz álltak Budapest junior- és ifjúsági bajnokságán. A Magyar Bajnokságot követően ez volt az első olyan megmérettetés hazánkban, ahol a versenyszámok gyakorlatilag teljes repertoárja szerepelt. A Budapest-bajnokság két érintett korosztálya mellett több ligaversenyszámban rajthoz állhattak felnőtt és serdülő atléták is. A XVI. kerületi sportolók pedig igencsak kitettek magukért, hiszen a nehéz edzőtábor utáni versenyen három korosztályban nem kevesebb mint húsz érmet szereztek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.