EUR: 308,06 Ft
CHF: 284,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Program

Egy hét múlva rajtol a Magyar Borok Útja Rallye

Hajas Laci is versenyzőként indul a Rallye-n, ahol Buda Marci lesz a házigazda

Hajas László (balra) és Buda Marci


A rutinos Hajas Laci alulmaradt Buda Marcival szemben a XXI. Magyar Borok Útja Rallye sajtótájékoztatóján rögtönzött háziversenyen. 

Nem kell félniük a versenyzőknek – köztük a Lokál csapatának –, a jövő pénteken rajtoló versenyen Marci a házigazda szerepét tölti be, így nem vehet részt a hivatalos pontozásban. A közel 700 kilométeres versenytáv során az időkeretek pontos betartása és a 17 pincészetben tervezett ügyességi játékok, valamint borászattal és közlekedésbiztonsággal kapcsolatos tesztkérdések pontozása dönti el, ki lehet végül a XXI. Magyar Borok Útja Rallye idei bajnokpárosa.

Ezúttal cél a balatoni borrégió, azon belül is a Borbély Családi Pincészet, a Canter Borház, a Cezar Pincészet, a Csali Szőlőbirtok, a Fáncsi Hegyi Pince, a Fischer Borászat, a Folly Arborétum és Borászat, a Kancellár Birtok, a Koczor Pincészet, a Kristinus Borbirtok, a Lídia Borház, a Liszkay Pincészet, Pócz József Pincészete, a Sipos Borház, a Szt. Kristóf Pincészet, a Tornai Pincészet és a Villa Tolnay Pince.

A XXI. Magyar Borok Útja Rallye fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A szponzorautókat biztosító autós márkák mellett a rendezvény szervezésében és lebonyolításában szakmai partner a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Itt élned, halnod kell

    Itt élned, halnod kell

    A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

  • Múzeum a szexrabszolganőkről

    Múzeum a szexrabszolganőkről

    A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.