EUR: 307,76 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Program

Egy hét múlva rajtol a Magyar Borok Útja Rallye

Hajas Laci is versenyzőként indul a Rallye-n, ahol Buda Marci lesz a házigazda

Hajas László (balra) és Buda Marci


A rutinos Hajas Laci alulmaradt Buda Marcival szemben a XXI. Magyar Borok Útja Rallye sajtótájékoztatóján rögtönzött háziversenyen. 

Nem kell félniük a versenyzőknek – köztük a Lokál csapatának –, a jövő pénteken rajtoló versenyen Marci a házigazda szerepét tölti be, így nem vehet részt a hivatalos pontozásban. A közel 700 kilométeres versenytáv során az időkeretek pontos betartása és a 17 pincészetben tervezett ügyességi játékok, valamint borászattal és közlekedésbiztonsággal kapcsolatos tesztkérdések pontozása dönti el, ki lehet végül a XXI. Magyar Borok Útja Rallye idei bajnokpárosa.

Ezúttal cél a balatoni borrégió, azon belül is a Borbély Családi Pincészet, a Canter Borház, a Cezar Pincészet, a Csali Szőlőbirtok, a Fáncsi Hegyi Pince, a Fischer Borászat, a Folly Arborétum és Borászat, a Kancellár Birtok, a Koczor Pincészet, a Kristinus Borbirtok, a Lídia Borház, a Liszkay Pincészet, Pócz József Pincészete, a Sipos Borház, a Szt. Kristóf Pincészet, a Tornai Pincészet és a Villa Tolnay Pince.

A XXI. Magyar Borok Útja Rallye fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A szponzorautókat biztosító autós márkák mellett a rendezvény szervezésében és lebonyolításában szakmai partner a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pünkösdi Vigadalom Révbéren

  Pünkösdi Vigadalom Révbéren

  Kicsik és nagyok egyaránt megízlelhetik, milyen is volt hajdanán a lovasok élete, ha ellátogatnak a Révbéri Lovascentrumban a Pünkösdi Vigadalomra.

 • Meríts a szívedből!

  Meríts a szívedből!

  Idén negyedik alkalommal rendezi meg a Nagy János vezetteNtone EventaMotiváció Alapítványés VVSIa korábbi években már nagy sikerrel debütáló IntegráltNemzetközi Sárkányhajó Fesztivált 2017.

 • Így még nem láthattuk Budapestet

  Így még nem láthattuk Budapestet

  A világ tele van átlagos, kiszámítható dolgokkal, de a Hendrick’s sosem lesz ilyen. A kézműves gin, amely a rózsa- illetve uborkaeszenciának köszönhetően önmagában is különleges, elhivatottan keresi a nem mindennapi dolgokat.