EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Program

Egy hét múlva rajtol a Magyar Borok Útja Rallye

Hajas Laci is versenyzőként indul a Rallye-n, ahol Buda Marci lesz a házigazda

Hajas László (balra) és Buda Marci


A rutinos Hajas Laci alulmaradt Buda Marcival szemben a XXI. Magyar Borok Útja Rallye sajtótájékoztatóján rögtönzött háziversenyen. 

Nem kell félniük a versenyzőknek – köztük a Lokál csapatának –, a jövő pénteken rajtoló versenyen Marci a házigazda szerepét tölti be, így nem vehet részt a hivatalos pontozásban. A közel 700 kilométeres versenytáv során az időkeretek pontos betartása és a 17 pincészetben tervezett ügyességi játékok, valamint borászattal és közlekedésbiztonsággal kapcsolatos tesztkérdések pontozása dönti el, ki lehet végül a XXI. Magyar Borok Útja Rallye idei bajnokpárosa.

Ezúttal cél a balatoni borrégió, azon belül is a Borbély Családi Pincészet, a Canter Borház, a Cezar Pincészet, a Csali Szőlőbirtok, a Fáncsi Hegyi Pince, a Fischer Borászat, a Folly Arborétum és Borászat, a Kancellár Birtok, a Koczor Pincészet, a Kristinus Borbirtok, a Lídia Borház, a Liszkay Pincészet, Pócz József Pincészete, a Sipos Borház, a Szt. Kristóf Pincészet, a Tornai Pincészet és a Villa Tolnay Pince.

A XXI. Magyar Borok Útja Rallye fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A szponzorautókat biztosító autós márkák mellett a rendezvény szervezésében és lebonyolításában szakmai partner a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.