EUR: 309,50 Ft
CHF: 288,59 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Program

Egy hét múlva rajtol a Magyar Borok Útja Rallye

Hajas Laci is versenyzőként indul a Rallye-n, ahol Buda Marci lesz a házigazda

Hajas László (balra) és Buda Marci


A rutinos Hajas Laci alulmaradt Buda Marcival szemben a XXI. Magyar Borok Útja Rallye sajtótájékoztatóján rögtönzött háziversenyen. 

Nem kell félniük a versenyzőknek – köztük a Lokál csapatának –, a jövő pénteken rajtoló versenyen Marci a házigazda szerepét tölti be, így nem vehet részt a hivatalos pontozásban. A közel 700 kilométeres versenytáv során az időkeretek pontos betartása és a 17 pincészetben tervezett ügyességi játékok, valamint borászattal és közlekedésbiztonsággal kapcsolatos tesztkérdések pontozása dönti el, ki lehet végül a XXI. Magyar Borok Útja Rallye idei bajnokpárosa.

Ezúttal cél a balatoni borrégió, azon belül is a Borbély Családi Pincészet, a Canter Borház, a Cezar Pincészet, a Csali Szőlőbirtok, a Fáncsi Hegyi Pince, a Fischer Borászat, a Folly Arborétum és Borászat, a Kancellár Birtok, a Koczor Pincészet, a Kristinus Borbirtok, a Lídia Borház, a Liszkay Pincészet, Pócz József Pincészete, a Sipos Borház, a Szt. Kristóf Pincészet, a Tornai Pincészet és a Villa Tolnay Pince.

A XXI. Magyar Borok Útja Rallye fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A szponzorautókat biztosító autós márkák mellett a rendezvény szervezésében és lebonyolításában szakmai partner a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.