EUR: 305,49 Ft
CHF: 268,89 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Külföld

Egymást taposva próbáltak menekülni a földbe csapódott gépről – videó!

Totális pánik tört ki azon a gépen, ami szerda délután csapódott a földbe a dubaji repülőtéren.

Az emberek egymást lökdösve próbáltak meg menekülni az utastérből, ami percek alatt megtelt füsttel.  Mint arról beszámoltunk, a balesetet műszaki hiba okozhatta, miután a futómű nyitószerkezete felmondta a szolgálatot.

Így lángolt a gép

A tragédiában egy tűzoltó vesztette életét, miközben több társával együtt megpróbálta eloltani az Emirates helyi légitársaság leszállás közben földhöz csapódott, majd egy robbanást követően kigyulladt repülőgépét. Az Emirates 521-es járatán összesen 275 ember tartózkodott.

Menekülni próbáltak az utasok

Kapcsolódó Cikkek

 • Levágott péniszével dobálta a rendőröket

  Levágott péniszével dobálta a rendőröket

  Egy őrjöngő, önkívületi állapotban lévő férfihoz riasztották a rendőrséget Chicagoban. Nem kizárt, hogy az önmagából, meztelenül randalírozó ámokfutó valamilyen drog hatása alatt lehetett, ugyanis amikor az egyenruhások megpróbálták lecsillapítani, az szó nélkül rátámadott a szolgálatot teljesítő járőrökre.

 • Terrorizmus: Változott a célpontok kiválasztása és az elkövetési mód is

  Terrorizmus: Változott a célpontok kiválasztása és az elkövetési mód is

  A Migrációkutató Intézet szerint az elmúlt hónapokban elkövetett európai dzsihadista ösztönzésű merényletek nem csupán azt jelzik, hogy Európában egyre gyakrabban fordulnak elő hasonló indíttatású terrorista akciók, hanem változás észlelhető a célpontok kiválasztásában és az elkövetési módban is.

 • Dízelbotrány: Egy Porsche is fennakadt a szűrőn

  Dízelbotrány: Egy Porsche is fennakadt a szűrőn

  A Porsche autógyárnak vissza kell hívnia a 3,0 literes dízelmotorral rendelkező Cayenne modelleket a motor emissziós értékeit módosító szoftver miatt – jelentette be csütörtökön Alexander Dobrindt német szövetségi közlekedési miniszter.