EUR: 308,32 Ft
CHF: 285,33 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Belföld

Elásott holttestet találtak a rendőrök – Videó!

gödör

Ököllel ütötte – vágta vitapartnerét L. I., akinek az áldozata belehalt sérüléseibe. Ekkor a 35 éves román férfi az udvaron elásta a halálra vert kiskörösi férfit.

Telefonon értesítették a rendőröket június 12-én arról, hogy két nappal korábban egy kiskőrösi ingatlanban egy román állampolgár bántalmazott egy 46 éves helyi férfit, aki később életét vesztette.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal helyszíni szemlét tartottak az ingatlanon, ahol az udvaron elásva egy férfi holttestet találtak. A rendelkezésre álló információk szerint L. I. 35 éves román állampolgár 2016. június 10-én előzetes szóváltást követően ököllel több alkalommal a fején megütötte a helyi lakost, aki néhány órával később meghalt. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bántalmazás okozta a sértett halálát – írja a Police.hu.

A nyomozók L. I. országos körözését rendelték el. Az eljárás során felmerült a gyanú, hogy a feltételezett elkövető külföldön tartózkodik, ezért a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki. Végül július 29-én elfogták, majd Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen átadták a Bács-Kiskun megyei nyomozóknak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében?

  Nagyszülei szerint nincs valódi bizonyítékuk a hatóságoknak a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László ellen, sőt szerintük olyan új információ került a hatóság kezébe, amely nyomán hamarosan szabadon engedik az előzetes letartóztatásba helyezett unokájukat.

 • Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Gyurcsányozással indult a balos összefogás

  Az ígéretek szerint a héten megkezdődnek a tárgyalások a baloldali pártok között, hogy másodjára is megkíséreljenek összeállni, most a 2018-as országgyűlési választásokra.

 • Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  Vona Gábor a török nácik jóbarátja

  A Jobbik elnöke elismerte, hogy “jó kapcsolata van” a török Nacionalista Mozgalom Párttal. Ez az a tömörülés, amely a háttérből támogatja a Szürke Farkasok névre hallgató terrorista sejtet.