EUR: 308,98 Ft
CHF: 288,83 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Életveszélybe sodorták Kulcsár Edinát

Szerződés kötelezte Kulcsár Edinát egészsége kockáztatására. A műsorvezetőnek extrém rövid idő alatt kellett volna megszabadulnia jó néhány kilótól, de nem bírta a szervezete, és kórházi kezelés lett a vége.

Sokat hallhatunk arról, hogy számos neves cég sok esetben olyan elvárásokat támaszt a modelljeivel szemben egy-egy megbízással kapcsolatban, amelyeket a lányok csak önsanyargatással tudnak teljesíteni. Hasonló történt a közelmúltban Kulcsár Edinával, akinek az egészségét kellett kockáztatnia egy munkaszerződés miatt.

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

– Egy neves külföldi modellügynökséggel kötött szerződésembe belefoglalták, hogy a munka megszerzéséhez el kell érnem egy meghatározott méretet csípőben, mellben és derékban. Miután nagyon rövid idő állt rendelkezésemre, sajnos egy nagyon drasztikus módszert választottam, a káposztadiétát. A fogyózás alatt azonban a refluxom miatt begörcsölt a gyomrom és rosszul lettem. Leírhatatlan fájdalmaim voltak, azonnal kórházba kellett mennem, és nem tudtam elutazni elvégezni a munkát. Hiába küldtem el nekik a leleteimet, azokat nem vették figyelembe, sőt még perrel is fenyegettek – mesélte a meghökkentő eset részleteit Edina, aki azért tartotta fontosnak, hogy beszéljen az esetről, mert legújabb mentorprogramjában, az Education Kulcsárban az ehhez hasonló buktatókra is fel kívánja hívni a jövő modellreménységei figyelmét.

– Sajnos a karrierem kezdetén én sem voltam olyan magabiztos, mint most. Sok mindent nem mertem meglépni, ebből kifolyólag számos esetben akartak átverni. A saját példámmal is szeretném felhívni a programban részt vevő lányok figyelmét arra, hogy nem csak a külső szépség a fontos, persze azt sem szabad elhanyagolni. Hiszem, hogy összességében minden az agyban dől el. Ha valaki ismeri a saját adottságait, akkor nagy baj nem lehet.

Koplalni kell a diétához

A káposztadiéta lényege, hogy káposztalevest kell fogyasztani, amelynek nagyon alacsony a kalóriatartalma. Ez a módszer csak rövid ideig követhető, mert gyakorlatilag koplalást jelent. Az ebből kialakuló reflux a tápcsatorna felső szakaszának összetett működési zavara, ami gyomorsavtúltengéssel jár. Extrém esetben életveszélyes, sőt halálos is lehet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.