2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Endre újra a keretben

Meghívást kapott a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányától, Bernd Storcktól az erzsébeti Botka Endre (piros-feketében), hogy augusztus 22-től egy héten át közösen készüljön a közelgő világbajnoki selejtezők előtt a válogatott keret többi tagjával.

A Honvéd jobbhátvédjét többször is meginvitálták már az edzőtáborba, ám a keretszűkítésnél rendre kimaradt. Most annyival jobbak az esélyei, hogy az alapember Fiola Attila az Európa-bajnokság óta sérült.

Debrecen, 2016. március 12. A debreceni Dusan Brkovic (b) és a kispesti Botka Endre a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 12-én. A fővárosi csapat 3-0-ra győzött. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.