EUR: 307,71 Ft
CHF: 267,16 Ft
2017. október 14., szombat
Helén

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Endre újra a keretben

Meghívást kapott a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányától, Bernd Storcktól az erzsébeti Botka Endre (piros-feketében), hogy augusztus 22-től egy héten át közösen készüljön a közelgő világbajnoki selejtezők előtt a válogatott keret többi tagjával.

A Honvéd jobbhátvédjét többször is meginvitálták már az edzőtáborba, ám a keretszűkítésnél rendre kimaradt. Most annyival jobbak az esélyei, hogy az alapember Fiola Attila az Európa-bajnokság óta sérült.

Debrecen, 2016. március 12. A debreceni Dusan Brkovic (b) és a kispesti Botka Endre a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 12-én. A fővárosi csapat 3-0-ra győzött. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Cukiskodó néppártosodás erős cigányozással

    Cukiskodó néppártosodás erős cigányozással

    Amíg Vona Gábor minden idegszálával a néppártosodást erőlteti folyamatos cukiskodással és kutyasimogatással, addig a hátországban tombol a rasszizmus. Másképpen ezt nem lehet értelmezni, amikor sportolókat származásuk miatt Harkály Herkules vagy Rácz Vinetu Izidor néven emlegetnek, aláznak meg jobbikos ózdi városvezetők.